Γυναίκες σε προολυμπιακό ταπί

Γυναίκες σε προολυμπιακό ταπί

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τζούντο πέρασε, σειρά έχει η πάλη. Οι προολυμπιακές δοκιμαστικές διοργανώσεις συνεχίζονται και στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά το Ολυμπιακό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων, στα Ανω Λιόσια, στο οποίο την προηγούμενη εβδομάδα διεξήχθησαν οι αγώνες του τζούντο. Από την Παρασκευή ώς την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το διεθνές τουρνουά πάλης γυναικών. Γυναίκες αθλήτριες της πάλης θα εμφανισθούν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για πρώτη φορά στη διοργάνωση του 2004.

H είσοδος των θεατών θα επιτρέπεται μόνο με το δελτίο ελευθέρας εισόδου, το οποίο θα διατίθεται σήμερα, αύριο και την Παρασκευή, από τις 8.30 έως 18.00, στην έδρα της «ΑΘΗΝΑ 2004» (Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας, Νέα Ιωνία, τηλέφωνο 210-34.45.845 και 210-34.45.846). Περιορισμένος αριθμός δελτίων θα διατίθεται και έξω από το στάδιο, κατά τις ημέρες των αγώνων. Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουν τα δημόσια μέσα μεταφοράς, διότι δεν θα υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για τα οχήματα μέσα στην εγκατάσταση. Το γυμναστήριο εξυπηρετείται με μετεπιβίβαση από τη γραμμή B12 σε τοπικές γραμμές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή