AEK: αναζητεί αμυντικό ο Μπάγεβιτς

AEK: αναζητεί αμυντικό ο Μπάγεβιτς

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και η προσοχή όλων των οπαδών της AEK είναι στραμμένη ακόμα στο θόρυβο που προκάλεσε το σενάριο περί της προσπάθειας του Ντέμη Νικολαΐδη να αποκτήσει τον έλεγχο της ομάδας, ο Μπάγεβιτς είναι υποχρεωμένος να τα προσπεράσει όλα αυτά και να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οπως είναι λογικό, αυτή η ιστορία είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στ’ αποδυτήρια της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές της AEK ασχολούνται συνεχώς μ’ αυτήν την προοπτική, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους γιατί φέρνει αποπροσανατολισμό και η AEK δεν έχει την πολυτέλεια να παίζει με τη φωτιά, τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Μετά τον τραυματισμό του Μόρα και του Αμπονσά, γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει κάποιος (ή και οι δύο) από τους Καψή και Αμπονσά να παίξει εναντίον του Ηρακλή. Προέρχονται από μυϊκούς τραυματισμούς, έλειψαν αρκετό καιρό και τώρα που ξεκίνησαν προπονήσεις, είναι και οι δύο υποχρεωμένοι να βιαστούν για να μην παρουσιαστεί η ομάδα τους «γυμνή» στην άμυνα. Πιο πιθανή θεωρείται η επανεμφάνιση του Αμπονσά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή