Διπλή αισιοδοξία για τους Αγώνες

Διπλή αισιοδοξία για τους Αγώνες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι είναι από την προετοιμασία της χώρας για τους Ολυμπιακούς οι Μιχάλης Μουρούτσος και ο Γιώργος Σιγάλας. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια διαφορετική αναμέτρηση και φωτογράφηση τάε κβον ντο για το περιοδικό «ATHENS 04». O Μουρούτσος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού χάρη στην αθλητική διοργάνωση το άθλημά του απέκτησε «σπίτι»: «Το στάδιο όπου είχαμε αγωνιστεί στο Σίδνεϊ ήταν από προκάτ. Εδώ έχει φτιαχτεί ένα στολίδι και θα είναι ένα στάδιο που αργότερα θα μας μείνει και θα μπορεί να προπονείται εκεί και η εθνική ομάδα», τόνισε.

Στα… τατάμι βρέθηκε ο Γιώργος Σιγάλας, αλλά χάρη στο ένστικτο του πρωταθλητή… επιβίωσε. «Οχι μόνο θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πιστεύω θα εντυπωσιάσουμε. Είχα την τύχη να είμαι σε μια Ολυμπιάδα και να δω τι πρόσφερε μια μεγάλη χώρα όπως η Αμερική και βλέπω τι θα προσφέρει η Ελλάδα, τι θα προσφέρει η Αθήνα», δηλώνει.

Αμφότεροι οι πρωταθλητές είναι αισιόδοξοι για τις επιδόσεις των Ελλήνων στους Ολυμπιακούς, αφού, όπως τονίζουν, θα «παίξουν εντός έδρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή