Βαρύ πλήγμα με Τζόρτζεβιτς

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πύρρειος νίκη για τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη, όπου μπορεί να νίκησε την τοπική ομάδα με 2-0 και σε συνδυασμό με την επικράτησή του στο πρώτο παιχνίδι της Ριζούπολης να πέρασε στον προημιτελικό γύρο του κυπέλλου, ωστόσο έχασε για τρεις εβδομάδες τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. O αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου μέρους και αντικαταστάθηκε στο 36΄ απ’ τον Ανδρέα Νινιάδη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει χτυπήσει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού υποστηρίζει πως θα απουσιάσει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Οσον αφορά στον αγώνα – ρεβάνς της Ξάνθης, η υπόθεση «πρόκριση» ήταν ανοιχτή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς το 0-0 έδινε το δικαίωμα στην ομάδα της Θράκης να κάνει όνειρα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Τα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά κύλησαν χωρίς συγκινήσεις, με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο ευκαιρίες για γκολ με τον Παντελή Καφέ και τον Ζιοβάνι. H υπόθεση «πρόκριση» έκλεισε στις αρχές της επανάληψης. Μέσα σε εννέα λεπτά (53΄ έως 62΄), οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ, αρχικώς με εντυπωσιακό σουτ του Ζιοβάνι και εν συνεχεία με πέναλτι του Καστίγιο (το κέρδισε ο Ουρουγουανός απ’ τον Νικολαΐδη). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο αγωνίστηκε και ο Ταραλίδης για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, στο 75΄ έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου.

Ο διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Στολτίδη, Παπαθανασίου, Κωστούλα, Καστίγιο. ΞΑΝΘΗ: Αναστασόπουλος, Ζαπρόπουλος (31΄ Μεσέρδης), Παπαδημητρίου, Μπα, Καζάκης, Παβιό, Νικολαΐδης, Ζωγραφάκης (58΄ Κούλοβιτς), Σφακιανάκης, Παπαθανασίου, Καχραμάν (58΄ Πονομάρεφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατεργιαννάκης, Καφές, Βενετίδης, Στολτίδης (71΄ Ταραλίδης), Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς (36΄ Νινιάδης) Τζιοβάνι (65΄ Κούζμπα), Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Βάλλας, Ανατολάκης.

– Πρόταση για την απόκτηση του Ανδρέα Νινιάδη φέρεται πως έχει καταθέσει η Λάρισα.

– Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού να πορευθεί με τη UNICEF. H συνεργασία των δύο φορέων παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή