ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ: Την απόκτηση του Νιρέν Ντεμπά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. «Ηλθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μου είναι να διεκδικήσω θέση στην εντεκάδα και ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρω», δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός από την Γκάμπια, με τη σουηδική υπηκοότητα.

ΠΑΟΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον 24χρονο Κύπριο επιθετικό Λιάσο Λουκά, από τη Νέα Σαλαμίνα, βρίσκεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Εκ παραδρομής αναφέρθηκε στο χθεσινό φύλλο της «K» ότι ο Γιώργος Φωτάκης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση καρποφόρησαν και ο 22χρονος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα 5 χρόνια.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Σχεδόν 25.000.000 δραχμές θα μοιραστούν οι νικητές του «Hellas Pro Tour Open», που θα γίνει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (28/1-1/2). Οι αγώνες θα αποτελέσουν και προολυμπιακό τεστ. Στο τουρνουά της Κροατίας, ο Γκιώνης νίκησε τον Ελβετό Ραφαέλ Κελέρ, με 4-1 σετ, ενώ ο Παπαγεωργίου έχασε από τον Πολωνό Πάβελ Σμίελ, με 1-4. O Λαγογιάννης ηττήθη από τον Μασιμιλιάνο Μοντέλο (Ιταλία) με 4-3 κι από τον Γάλλο Μπρις Ολιβιέ με 4-2 και αποκλείστηκε.

ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ: Προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο και στην ελληνική δικαιοσύνη, θα κάνει ο παίκτης του Πανιωνίου ζητώντας αποζημίωση για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Λιάνη να μην υπογράψει τις αλλαγές ξένων και κοινοτικών παικτών στο πρωτάθλημα.

ΒΟΛΕΪ: Με 3-0 ηττήθη η γυναικεία ομάδα των Βριλησσίων στη Γερμανία από την Ουλμ, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Τοπ Τιμς Καπ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: A1 γυναικών: Μακεδονικός – M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 29-27, Φιλαθλητικός Αγρ. – Ελπίδες Δράμας 18-31.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Να μεγαλώσει το χρονικό διάστημα του ημιχρόνου στους αγώνες της Μπουντεσλίγκα θέλει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με στόχο να αυξηθούν οι πωλήσεις του παραδοσιακού γερμανικού… λουκάνικου. O γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Χορστ Σμιντ επιβεβαίωσε ότι θα ζητηθεί να γίνουν 20 τα 15 λεπτά διάλειμμα στο ημίχρονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή