ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΥΠΟΘΕΣΗ Νικοπολίδη έχει διχάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. H μία πλευρά υποστηρίζει ότι η πρόταση των 400.000 ευρώ ετησίως είναι πολύ καλή σε εποχή λιτότητας και η άλλη ότι η προσφορά ήταν χαμηλή σε σχέση μ’ αυτά που θέλει ο παίκτης, 600.000 ευρώ για κάθε χρόνο.

ΜΠΟΡΕΙ ακόμα και το ποσό των 400.000 ευρώ να φαντάζει… μυθικό για τον απλό μεροκαματιάρη, θα πρέπει, όμως, να επισημανθούν κάποια σημεία, ώστε να μη ριχθεί στην πυρά ο ποδοσφαιριστής.

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ τερματοφύλακας είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους χαμηλότερα αμειβόμενους παίκτες του «τριφυλλιού» και δεν του έγινε καμία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του, ακόμα κι όταν η ΠΑΕ πετούσε τα δισ. για τα… παλτά.

ΟΜΩΣ και τώρα, σε εποχή ισχνών αγελάδων, το συμβόλαιο που του πρότειναν δεν είναι καν στα πρώτα πέντε υψηλότερα που υπεγράφησαν την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, όταν είχαν αρχίσει οι περικοπές.

ΑΠΟ ΤΗάλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, που είναι στη σκιά του Νικοπολίδη. Τους Χαλκιά – Κωτσόλη, που θα μπορέσουν με κάποια πίστωση χρόνου να τον αντικαταστήσουν επάξια.

ΕΠΙΠΛΕΟκαι οι δύο είναι νεότεροι, από τον βασικό πορτιέρο της εθνικής ομάδας, που διανύει το 32ο έτος της ζωής του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: H προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια, που από τη μία πλευρά «δεσμεύει» τον Νικοπολίδη για την εσωτερική αγορά, ενώ από την άλλη τον αφήνει «ελεύθερο» να βρει ομάδα στο εξωτερικό.

ΗΤΑμία έξυπνη κίνηση τακτικής της διοίκησης, που χωρίς να εκτίθεται, τον «δεσμεύει» ηθικά απέναντι στους οπαδούς της.

ΔΙΟΤΙ στην Ελλάδα, μόνο για τον Ολυμπιακό μπορεί να… φαντάζει φτηνός, ενώ για ομάδα του εξωτερικού είναι μεγάλη ευκαιρία.

ΟΣΟ για τη μη χρησιμοποίησή του στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ, ήταν… προγραμματισμένη, όπως δήλωσε ο Ιτζάκ Σουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή