KAI… ΑΛΛΑ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.15: Δίαθλο. 17.00: Αλμα με σκι. 18.00: Αγωνιστικά έλκηθρα. 02.00: Τένις: Οπεν Αυστραλίας, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ: Στους «32» του όπεν της Αυστραλίας προκρίθηκε η Ελληνίδα τενίστρια. Εχοντας στο πλευρό της 2.000 ομογενείς, νίκησε την Κάρα Μπλακ από τη Μοζαμβίκη με 3-6, 6-0, 6-1. Αντίπαλος της 21χρονης πρωταθλήτριας στο γ΄ γύρο θα είναι η Ιταλίδα Μάρα Σαντάντζελο (129η στον κόσμο), η οποία έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας την Αυστριακή Μπάρμπαρα Σετ με 7-6, 0-6, 6-3.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στις ΗΠΑ βρίσκονται ήδη οι περισσότεροι Ελληνες ιστιοπλόοι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρεγκάτα του Μαϊάμι. Στα Υγκλινγκ θα αγωνιστούν οι Γιακουμίδου – Μαντζαράκη – Δημητρακοπούλου, στα Τορνέιντο οι Πασχαλίδης – Γαρέφης και Μπουγιούρης – Θεοδωράκης, στα Λέιζερ οι Μιχαήλ, Χειμώνας, Μανωλάκη, στα Μιστράλ γυναικών η Αντωνία Φράι και στα Σταρ οι Πελεκανάκης – Κοντογούρης.

ΤΕΝΙΣ: H Χριστίνα Ζαχαριάδου προκρίθηκε στους προημιτελικούς του τουρνουά του Μπαχρέιν, νικώντας την Μπίργκι Ρίτσκα (Αυστρία) με 6-1, 6-2. O Λευτέρης Αλεξίου, σε τουρνουά «Φιούτσερς» στη Γαλλία, νίκησε τον Ολλανδό Φαν ντε Μιρ, με 6-4, 7-6 και στον β΄ γύρο θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ξαβιέρ Πουγιό.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τους αγώνες της 20ής ημέρας. Τα αποτελέσματα: Θύελλα Πατρών – Αγιος Δημήτριος 0-0, Κιλκισιακός – Λεωνίδιο 1-0, Χαλκίδα – Καβάλα 2-0, Καστοριά – Βύζας Μεγάρων 6-0, Αγροτικός Αστέρας – Μαρκό 0-0, Αχαρναϊκός – Δόξα Δράμας 1-1, Βέροια – Λύκοι 2-1, Ρόδος – Ατσαλένιος 5-2, Θρασύβουλος Φυλής – Ποντιακός N. Σ. 1-0, Λάρισα – Ηλυσιακός 2-0. Στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Καστοριά με 41 βαθμούς και ακολουθεί η Λάρισα με 40.

ΣΤΙΒΟΣ: Τις προσπάθειες της πρωταθλήτριας του τριπλού Πηγής Δεβεντζή θα στηρίξει η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟ-ΦΑΡΜΑ.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Δεν πρόκειται να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ στην κλασική διαδρομή, πιστεύει ο Πολ Τέργκατ. O Κενυάτης δρομέας θεωρεί ότι ο νικητής των Ολυμπιακών Αγώνων θα τερματίσει τουλάχιστον 15 λεπτά αργότερα σε σχέση με το παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε ο ίδιος τον Σεπτέμβριο του 2003 στο Βερολίνο (2 ώρες 4 λεπτά 55 δευτερόλεπτα).

ΠΑΛΗ: Την προληπτική μεταφορά των ξένων αποστολών, οι οποίες θα πάρουν μέρος στο προολυμπιακό τεστ γυναικών (23-25/1), σε άλλο ξενοδοχείο αποφάσισε, η Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. H αλλαγή έγινε ύστερα από τα αποτελέσματα ελέγχων υγιεινής που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε ξενοδοχείο των αποστολών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή