H Ρεάλ, ο Τότι και οι άλλοι…

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας γαλαξίας αστέρων φιγουράρει στη λίστα του Φλορεντίνο Πέρεθ. O πρόεδρος της Ρεάλ, φέρεται αποφασισμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αυτή τη μεταγραφική περίοδο και κάνει τη Μαδρίτη, Hollywood του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Marca ο Πέρεθ θέλει να εντάξει στην ομάδα τους Τότι, Νιστελρόι, Ανρί, Οουεν, Αλεξ και Μαλντίνι. Ειδικά για τον αρχηγό της Ρόμα το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει ήδη γίνει πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ. Τα σενάρια έρχονται να φουντώσουν οι δηλώσεις του Ιταλού, ο οποίος υποστήριξε πως τ’ όνειρό του είναι να αγωνιστεί κάποτε στη Ρεάλ, αλλά και η τραγική οικονομική κατάσταση των «Ρωμαίων».

Για τους υπόλοιπους υποψηφίους δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση. Ωστόσο, η περίπτωση του Αλεξ είναι η πιο σοβαρή, καθώς η παρουσία του Βραζιλιάνου αμυντικού της Σάντος κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Φήμες τα περί Ανρί

Εν τω μεταξύ, η πρώτη αντίδραση στα ισπανικά δημοσιεύματα ήρθε από την Αρσεναλ. O Ντέιβιντ Στέιν χαρακτήρισε «εφεύρεση» τα ρεπορτάζ που θέλουν τη «βασίλισσα» να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκ. ευρώ στην Αρσεναλ για την απόκτηση του Ανρί. O αντιπρόεδρος των «κανονιέρηδων», παραδέχτηκε πως βρέθηκε στην Ισπανία, αλλά στη Σεβίλλη, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Αντίδραση σε μεταγραφικές προκλήσεις είχαμε και από τον Μάρτιν Σίμονς. O πρόεδρος της Τσάρλτον απαντώντας στην πρόταση της Τσέλσι για τον Αγγλο μέσο Σκοτ Πάρκερ δήλωσε: «Αντε χάσου Αμπράμοβιτς. Δεν θέλουμε τα λεφτά σου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή