«Εμφραγμα» στο φινάλε για την AEK

«Εμφραγμα» στο φινάλε για την AEK

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτήν την φορά, το γκραν γκινιόλ παιχνίδι της AEK με την Τσιμπόνα δεν είχε ευχάριστο επίλογο. Σε «νεκρό χρόνο», ο Ζίζιτς, ύστερα από πάσα του Κους, πρόλαβε να ευστοχήσει και να υποχρεώσει τους γηπεδούχους σε ήττα με 73 – 75. H AEK «πλήρωσε» και πάλι την απειρία της και ίσως στον χθεσινό αγώνα και την ατυχία της, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σερί των τριών νικών (τέσσερις συνολικά) και να συνεχίζεται το «θρίλερ» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. H AEK ήταν εκπληκτική στα πρώτα 19 λεπτά του αγώνα και αιφνιδίασε απόλυτα τους Κροάτες που βρέθηκαν να χάνουν και με διαφορά 19 πόντων, αλλά πρόλαβαν να πάνε στα αποδυτήρια για την λήξη του α΄ ημιχρόνου με την AEK να προηγείται 46 – 34. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο 3ο δεκάλεπτο και μείωσαν στον πόντο (60 – 59 στο 32΄), ενώ οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις.

ΑΕΚ: Τσιάρας 2, Ταπούτος 4, Νικολαΐδης 5, Χατζής 15, Λόλις 19, Ζήσης 2, Παπαϊωακείμ 5, Γλυνιαδάκης 12.

ΤΣΙΜΠΟΝΑ: Πεν 20, Γκόλεματς 13, Σέζαρ 8, Κους 7, Ζίζιτς 13, Ρίματς 2, Κράσιτς 8, Πόλιακ 2, Μανσί 2.

– Περιπέτειες στον… εναέριο χώρο του αεροδρομίου «Μακεδονία» πέρασε η αποστολή του Αρη, επιστρέφοντας αεροπορικώς από την Λεττονία, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Αθήνα, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο. H αποστολή του Αρη αποφάσισε να παραμείνει στην Αθήνα και να προπονηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή