Κερδίζει έδαφος ο Ντράγκαν Σάκοτα

Κερδίζει έδαφος ο Ντράγκαν Σάκοτα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ευρωπαϊκή αντεπίθεση του Ολυμπιακού «έκλεισε στόματα» στο κλειστό του Κορυδαλλού, για τις εσωτερικές αλλαγές που κατάφερε να επιβάλει ο Ντράγκαν Σάκοτα στους δύο τελευταίους μήνες και ίσως η πέμπτη συνεχόμενη νίκη των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα να γίνει η αφορμή για τη διοίκηση της KAE να στηρίξει -επισήμως- τον προπονητή της.

Γιατί μπορεί μια ανακοίνωση στήριξης του Σάκοτα να αποτελεί και παραδοχή της διοίκησης του Ολυμπιακού ότι υπάρχει πρόβλημα σχέσεων μερίδας οπαδών με τον Σέρβο τεχνικό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, ανεξαρτήτως αν στην πλατεία Αλεξάνδρας, στο Πασαλιμάνι, κάποιοι θέλουν να… εθελοτυφλούν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε αήττητος μία πεντάδα αγώνων, που απεικόνισαν τη δυναμική επιστροφή του στην υπόθεση πρόκρισης από τον γ΄ όμιλο.

Απομένουν τέσσερα παιχνίδια, ιδιαίτερα επικίνδυνα, και στα οποία οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Μπενετόν και τη Βιλερμπάν, ενώ θα παίξουν στις έδρες της Εφες Πίλσεν και της Αλμπα. Αν θεωρηθεί ότι η Αλμπα, που βρίσκεται στην τελευταία βαθμολογική θέση και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει αδιάφορη τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική, τότε η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα πρέπει να υπολογίζει εκ του ασφαλούς σε δύο εντός έδρας νίκες, αλλά και στην επικράτησή της στο Βερολίνο. Το δυσκολότερο παιχνίδι φαντάζει να είναι στην Κωνσταντινούπολη, την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Εφες Πίλσεν.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίσουν αήττητοι και στην Πόλη, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα με το εντυπωσιακό σερί των εννέα νικών και, εκτός από την εξασφάλιση της πρόκρισης, να καταλάβουν και την υψηλότερη δυνατή θέση στον όμιλό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή