Ακόμη έρχεται ο Γκονζάλες…

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά και πολύ μακριά ταυτόχρονα ήταν μέχρι χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός από την απόκτηση του Εζεκιέλ Γκονζάλες. Κατ’ αρχήν συμφωνία είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά θέμα διαπραγμάτευσης παρέμεναν ένα σωρό λεπτομέρειες του συμβολαίου, μιας και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να λύσουν εξ αρχής με κοινή συμφωνία οποιοδήποτε θέμα θα μπορούσε να προκύψει στη συνέχεια και να δημιουργήσει προβλήματα. H κάθε μία λεπτομέρεια ξεχωριστά δεν μπορεί να θεωρηθεί σημαντική, όμως όλες μαζί προκάλεσαν ατέρμονες συζητήσεις και παρέτειναν την αγωνία. Πιο σημαντική απ’ αυτές ήταν τα ποσοστά στην περίπτωση της μεταπώλησης του Γκονζάλες σε άλλη ομάδα. Ηταν ουσιαστικά το μόνο σοβαρό θέμα στο οποίο είχε λόγο η Ροζάριο Σεντράλ και αυτό προσπάθησε να το εκμεταλλευθεί μήπως και οι συνθήκες τα φέρουν έτσι ώστε να πάρει αργότερα τα χρήματα που χάνει τώρα. Ως γνωστόν, στο συμβόλαιο που έχει με τον 24χρονο μέσο (λήγει το καλοκαίρι) προβλέπεται ότι αν αυτός θέλει να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού, μπορεί να το κάνει χωρίς αντάλλαγμα για την ομάδα.

Πρόβλημα με το οικονομικό δεν φαίνεται να προέκυψε. H συμφωνία είχε κλείσει από την αρχή σε περίπου 1,5 εκατ. δολ. για συμβόλαιο δύο χρόνων και κάπου εκεί έμεινε, παρά τα «κόλπα» που συνηθίζονται την τελευταία στιγμή για να αυξηθούν έμμεσα οι παροχές. Ενδεχομένως να προβλέφθηκε κάτι παραπάνω στα πριμ, αλλά η διαφορά δεν είναι τέτοια ώστε να αλλάξει θεαματικά την αρχική συμφωνία. Ολα αυτά ήταν θέμα συζήτησης και μέχρι αργά το βράδυ υπογραφές δεν είχαν μπει. Από την Αργεντινή, οι εκπρόσωποί του Γκονζάλες (είναι όλοι στενοί συγγενείς του) έλεγαν ότι όλα είναι σε πολύ καλό δρόμο και όπου να ‘ναι το θέμα θα κλείσει με την υπογραφή των συμβολαίων. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ούτε επιβεβαιωνόταν ούτε και διαψευδόταν αυτή η αισιοδοξία των Αργεντίνων. «Υπομονή και επιμονή» ήταν η μόνιμη απάντηση…

– Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τον Αντώνη Νικοπολίδη από την απόφαση του Σουμ να παίξει ο Χαλκιάς στο Ηράκλειο. Οπως δήλωσε χθες ο μάνατζέρ του, Νίκος Λυράκης, δεν υπάρχει ούτε καν υποψία ότι η κίνηση αυτή αποσκοπούσε στον εκβιασμό ή την τιμωρία του διεθνούς τερματοφύλακα, μετά την απόφασή του να αρνηθεί την αρχική προσφορά της διοίκησης. Ολα δείχνουν ότι ο Νικοπολίδης θα είναι ξανά βασικός στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, την ερχόμενη Κυριακή. O κ. Λυράκης διέψευσε κατηγορηματικά κάθε σενάριο περί επαφών με τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε ότι ο Νικοπολίδης έχει προτεραιότητά του να πάρει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και να παραμείνει σ’ αυτόν.

– Σήμερα θα φανεί αν η κάκωση που έπαθε στον αχίλλειο τένοντα ο Μπασινάς θα του στερήσει τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Καλλιθέα. Πρόβλημα έχει και ο Κωνσταντίνου (αιμάτωμα στον αστράγαλο), αλλά η περίπτωσή του δεν γεννάει ιδιαίτερες ανησυχίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή