Αγωνιστική για… μη καρδιακούς

Αγωνιστική για… μη καρδιακούς

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο κλειστό της Κοζάνης, η δοκιμασία του Παναθηναϊκού από τον Μακεδονικό αποτελεί το… κομβικό παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής, στην οποία το πρωτοπόρο Μαρούσι θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, ενώ στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει το ντέρμπι Ηρακλή – ΠΑΟΚ.

Το Μαρούσι αναζητεί επειγόντως την αγωνιστική ανασύνταξή του, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες ήττες που γνώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στη FEL, ενώ ο Παναθηναϊκός για να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη βαθμολογική κορυφή, θα πρέπει να «λυγίσει» την αντίσταση του σκληροτράχηλου Μακεδονικού, ο οποίος στην έδρα του μετράει έξι νίκες σε οκτώ αγώνες. Για τη «μάχη» της εισόδου στην πρώτη τετράδα, ιδιαίτερη σημασία θα έχει το αποτέλεσμα στο κλειστό του Κορυδαλλού, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το Περιστέρι. H ομάδα του Πεδουλάκη είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και βρίσκεται, ήδη, πέντε θέσεις ψηλότερα από τους «ερυθρόλευκους», αλλά σε πείσμα των ευρωπαϊκών επιτυχιών, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα, επιθυμούν διακαώς να ισορροπήσουν και την πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να μην… «ψυχορραγούν» για την είσοδό τους στην οκτάδα και τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ…

Η νίκη είναι μονόδρομος για την AEK που υποδέχεται, αύριο, τον Πανιώνιο, στο κεκλεισμένων θυρών κλειστό γήπεδο των Ανω Λιοσίων, ενώ ο Αρης θα παίξει στο Λουτράκι με τον «μελλοθάνατο» Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Πάντως, η προσοχή των ομάδων, πέραν των αγωνιστικών αποστολών τους, θα πρέπει να εστιασθεί και στη λεκτική συμπεριφορά των οπαδών τους, λόγω των βαριών τιμωριών που περιμένουν τους… παραβάτες.

Το πρόγραμα: Σήμερα: Μαρούσι – Απόλλων (19.00), Ιωνικός Ν.Φ. – Αρης (17.00), Ηρακλής – ΠΑΟΚ (21.00), Ολυμπιακός – Περιστέρι (19.00), Ηλυσιακός – Ηράκλειο (17.00). Αύριο: AEK – Πανιώνιος (19.45), Μακεδονικός – Παναθηναϊκός (16.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή