«Αντίο»… Ιωνικού ρυθμού

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δημιούργησε μία ομάδα – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. O λόγος για τον Γιώργο Χατζάρα, τον αρχιτέκτονα του εκπληκτικού φέτος Αιγάλεω. Μιας ομάδας που σε κάθε αγώνα αποδεικνύει πως έχουν μπει γερά θεμέλια στο οικοδόμημά της και συνεχίζει στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακή σταθερότητα. Το ίδιο σταθερός παραμένει στις θέσεις του ο Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος σε διάστημα λίγων ημερών επανέλαβε πως το καλοκαίρι θα φύγει από το Αιγάλεω, καθώς αισθάνεται πως η ομάδα του έχει κάνει την υπέρβασή της με τη μέχρι τώρα πορεία. Για μία ακόμη φορά ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, διαψεύοντας πληροφορίες που τον έφερναν να έχει δώσει τα χέρια με τον Ηρακλή.

Σήμερα, το Αιγάλεω φιλοξενείται στη Νεάπολη από τον Ιωνικό (7 μ.μ., Super Sport) που «καίγεται» για βαθμούς, καθώς θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. O Γιώργος Χατζάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ουάγκα. Από τον Ιωνικό θα απουσιάσουν ο τραυματίας Σωκράτης Οφρυδόπουλος, όπως και οι Βουρεξάκης, Ντόβας, Μενδρινός, Χαραλαμπόπουλος, Γαβριλόπουλος. O πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ στους υπόλοιπους τέσσερις, που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα δελτία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή