Πρωταθλητές στο «Καραϊσκάκη»

Πρωταθλητές στο «Καραϊσκάκη»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Σωκράτης Κόκκαλης… κατάπιε πικρίες και έδωσε χθες το «παρών» στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος, που έγινε σε αθηναϊκό ξενοδοχείο. O πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» ήθελε να δείξει εμπράκτως πως είναι κοντά στην ομάδα, τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, δεν είναι στο… πλευρό του Ελευθερόπουλου, με τον οποίο είχε τυπική χειραψία. Το φλουρί έπεσε στους Καστίγιο και Γεωργάτο. Μάλιστα, με τον τελευταίο ο κ. Κόκκαλης είχε όρεξη για αστεία, ενώ σε ομιλία του προς τους παίκτες τους ζήτησε να… μπουν πρωταθλητές στο νέο «Καραϊσκάκη». Αύριο, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Προοδευτική στη Ριζούπολη (7 μ.μ.) και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Ολεγκ Προτάσοφ προσανατολίζεται να ξεκινήσει τους Κατεργιαννάκη, Βενετίδη, Πάντο, Κωστούλα, Βάλλα, Καφέ, Στολτίδη, Γεωργάτο (στη θέση του τραυματία Τζόρτζεβιτς), Γεωργιάδη, Ζιοβάνι και Καστίγιο σε σύστημα 4-4-2. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Γιάννου, Ανατολάκης, Μαυρογενίδης, Γκώνιας, Ταραλίδης, Νινιάδης και Κούζμπα. Στο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης (που έγινε στο γήπεδο και το γυμναστήριο) δεν συμμετείχε προληπτικά, ο Γιουράι Μπούτσεκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή