Στη μέγκενη της Ορίτζιναλ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο με τα «παρελκόμενα» παρά με το ίδιο το παιχνίδι ασχολούνται όλοι στην AEK, λίγο πριν από τον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή στα A. Λιόσια. H κατάσταση αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη και ταλαιπωρεί την ομάδα εδώ και καιρό, ειδικά από τότε που ξαναφούντωσε η διαμάχη του Μπάγεβιτς με τους οργανωμένους οπαδούς. H διοίκηση έχει δεσμευθεί έναντι του προπονητή ότι θα λάβει όλα τα μέτρα για να μην μπουν στο γήπεδο αυτοί που δημιουργούν τα γνωστά προβλήματα. Για το λόγο αυτόν, έγιναν πολλές συσκέψεις μεταξύ των στελεχών της ΠΑΕ και στάλθηκαν έγγραφα σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να υπάρξει καλή αστυνόμευση για να μην μπουν στο γήπεδο όσοι δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας ή δεν έχουν προμηθευτεί την «κάρτα φιλάθλου». Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπει στο γήπεδο το περίφημο πανό. H Ορίτζιναλ ψάχνει τρόπο να το περάσει μέσα και η AEK για να μην εμφανισθεί. Οπως και να έχει, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα υπάρξουν, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Αν δεν βρουν τρόπο να μπουν μέσα, τα μέλη της Ορίτζιναλ θα πλησιάσουν όσο πιο κοντά μπορούν στο γήπεδο και με διάφορους τρόπους, θα εκδηλώσουν και πάλι την αντίδρασή τους για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Από αγωνιστικής πλευράς, το παιχνίδι είναι δύσκολο και καθοριστικό. O Ηρακλής προέρχεται από απανωτές επιτυχίες, όντας αήττητος από τότε που τον ανέλαβε ο Γίνγκμπλαντ. H AEK έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και αν θέλει να μείνει σε κοντινή απόσταση από την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν συζητάει τίποτα λιγότερο από το τρίποντο της νίκης. Για να τα καταφέρει, πρέπει να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα, που εντοπίζονται κυρίως στην αμυντική της γραμμή. Οι τραυματισμοί του Μόρα και του Γεωργέα αναγκάζουν τον Μπάγεβιτς να πάρει ρίσκα, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, όπου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη μαζί με τον Αμπονσά. O Γκανέζος προέρχεται από τραυματισμό (θλάση), δεν είναι 100% έτοιμος. O Καψής δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει και μόνη εναλλακτική λύση παραμένει ο Κωστένογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή