«Σπίντι»… Γκονζάλες

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεφύρι της Αρτας θυμίζει η υπόθεση του Εζεκιέλ Γκονζάλες και ό,τι «ράβεται» το πρωί, ξηλώνεται το βράδυ. Υστερα από πολλές ημέρες σκληρών διαπραγματεύσεων, η κατάσταση παραμένει θολή, με το ζύγι να γέρνει από χθες προς την πλευρά του ναυαγίου παρά των υπογραφών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, παραμένει η κατ’ αρχήν συμφωνία για τον χρόνο και το ύψος του συμβολαίου, αλλά υπάρχουν εκκρεμότητες που δεν έχουν λυθεί. Βασικό «αγκάθι» είναι τα ποσοστά που θα διατηρήσει κάθε πλευρά στην περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη σε άλλη ομάδα, καθώς στο θέμα αυτό, λόγο έχει και η τωρινή ομάδα του, Ροζάριο Σεντράλ. Αλλο θέμα τριβής αποδείχθηκε το νόμισμα της αμοιβής του (τα συμβόλαια έγραφαν για δολάρια και τώρα ζητεί ευρώ), ενώ δεν δέχεται να συνδυαστεί ένα ποσοστό της αμοιβής του με τον χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια (λιγότερα χρήματα αν παίξει τουλάχιστον στο 50% και όλα αν αγωνισθεί στο 75% των αγώνων). Τα θέλει όλα εγγυημένα, ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Γκονζάλες έπαιξε στο φιλικό Ροζάριο – Αρσεναλ Σαραντί (3-2, πέτυχε γκολ) και μιλώντας στους Αργεντίνους δημοσιογράφους, τους είπε ότι μέχρι την προηγούμενη ημέρα όλα ήταν καλά αλλά προέκυψαν κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να κλείσει οριστικά το θέμα. Δεν έδειξε να «καίγεται» να γίνει τώρα η μεταγραφή του (δεν έχω πρόβλημα να μείνω στη Ροζάριο μέχρι το καλοκαίρι, τους είπε) και για τον λόγο αυτό, οι Αργεντίνοι εκτιμούν ότι είναι πιθανότερο να χαλάσει η δουλειά παρά να κλείσει. Τα πράγματα μπλέκονται, γιατί πέρα από τον πατέρα και τον αδελφό του που τον εκπροσωπούν, μπήκε στη μέση και γραφείο μάνατζερ που έχει ισχυρίζεται ότι έχει κάποια δικαιώματα. Γεγονός είναι ότι από χθες ο Παναθηναϊκός άρχισε να στρέφεται και πάλι στην ευρωπαϊκή αγορά, για να έχει εναλλακτικές λύσεις.

Ολα αυτά απασχολούν τη διοίκηση. O Σουμ και οι παίκτες του έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο αυριανό (7.30 μ.μ.) παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», όπου το ζητούμενο είναι μόνον η νίκη. Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και δεν αποκλείεται να επιστρατευθούν ο Ντεμπά με τον 19χρονο Οξύζογλου (έγινε επαγγελματίας την περασμένη εβδομάδα) για να συμπληρωθεί 18άδα! O Μπασινάς έχει κάκωση στον αχίλλειο τένοντα, ο Κωνσταντίνου αιμάτωμα και επειδή υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασής τους λόγω των καιρικών συνθηκών που επιβαρύνουν τον αγωνιστικό χώρο, ο Σουμ δεν θέλει να ρισκάρει. O Σεϊταρίδης θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την AEK, ο Μάριτς μάλλον πάει για αρθροσκόπηση, ενώ εκτός μάχης παραμένουν και οι Ολισαντέμπε, Κυργιάκος. Θέμα Νικοπολίδη δεν τίθεται και θα επανεμφανισθεί μετά το «διάλειμμα» του Ηρακλείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή