KAI… ΑΛΛΑ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΝΙΣ: H Λένα Δανιηλίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στις «16» του Οπεν της Αυστραλίας, αφού στον Γ΄ γύρο, έχασε από την Ιταλίδα Μάρα Σαντάντζελο με 4-6, 7-5, 3-6.

ΠΟΛΟ: Το Καζακστάν αντιμετωπίζει σήμερα η εθνική μας ομάδα των ανδρών στο τουρνουά της Νάπολι.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη (18.00) είναι ο σημαντικότερος από τους αγώνες που διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα πόλο της A1. Οι άλλες συναντήσεις: 17.00: Γλυφάδα – Ποσειδών Πατρών, Εθνικός – ΠΑΟΚ, 18.00: Χανιά – Νηρέας Χαλανδρίου.

ΣΤΙΒΟΣ: Οσο περνούν οι ημέρες και πλησιάζει το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου (5-7 Μαρτίου), οι ημερίδες θα γίνονται πιο ενδιαφέρουσες. Ετσι, σήμερα, στην τρίτη ημερίδα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Παιανίας (έναρξη 15.30), αναμένεται να μετάσχουν περισσότεροι πρωταθλητές από τις προηγούμενες.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Οι σημερινοί αγώνες της A1 γυναικών είναι: 18.00: Ελπίδες Δράμας – Παναθλητικός. 19.00: Αναγέννηση Αρτας – N. Ιωνία. 19.00: Αρης N. – Μακεδονικός.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Με τη συμμετοχή 12 σωματείων διεξάγεται σήμερα (από τις 9.00) και αύριο, στο κλειστό γυμναστήριο του δήμου Ηρακλείου Αττικής, το πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα A΄ εθνικής.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Ημερίδες επιλογής για τη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, θα διεξαχθούν σήμερα (11.00 και 18.00) και αύριο, στον Αγιο Κοσμά.

ΦΑΡΜΑΚΑ: Ινδοπακιστανική συνεργασία, για τη διοχέτευση 8.060 φιαλιδίων αναβολικών (αξίας μεγαλύτερης των 400 χιλιάδων λιρών) στο Λονδίνο, ανακαλύφθηκε στον αερολιμένα της Λάρνακας. Τα φιαλίδια βρέθηκαν στις αποσκευές του Ινδού Σαντίκ Χαϊντεραλί. Λίγη ώρα πριν να συνεχίσει το ταξίδι προς το Λονδίνο, βρέθηκαν τα αναβολικά. Συνελήφθη και, ανακρινόμενος, είπε ότι του τα έδωσε ένας Πακιστανός στη Βομβάη, για να τα μεταφέρει, επ’ αμοιβή, στον αδελφό του Πακιστανού στο Λονδίνο. O Χαϊντεραλί υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως απαγορευόταν η εισαγωγή των φαρμάκων αυτών στη Κύπρο, διαφορετικά δεν θα τα έφερνε. Παρουσίασε δε, έγγραφο των τελωνειακών αρχών του Ντουμπάι ότι δήλωσε εκεί τα αναβολικά. O Χαϊντεραλί θα κρατηθεί, κατ’ αρχάς, για 5 ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή