Τριπλή ικανοποίηση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό από την επιστροφή της ομάδας στις καλές εμφανίσεις (νίκη με 4-0 επί της Προοδευτικής), αλλά και από την απόδοση των Παντελή Καφέ και Γρηγόρη Γεωργάτου, οι οποίοι κάλυψαν με απόλυτη επιτυχία τα κενά των Καρεμπέ και Τζόρτζεβιτς. «Είμαστε μια ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνατε. Πετύχαμε τέσσερα γκολ και διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα και πάλι. Ομως, θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί, καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Απομένουν 12 ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα, δεν πρέπει να έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες», τόνισε ο Ολεγκ Προτάσοφ, μιλώντας χθες στους παίκτες του. Να σημειωθεί πως ο Ουκρανός τεχνικός είχε δεκάλεπτη συνομιλία (σε πολύ καλό κλίμα) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση της πιστωτικής κάρτας «Ολυμπιακός Citibank Visa».

– Ομάδα στο εξωτερικό (Ιταλία και Ισπανία) αναζητεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Για το λόγο αυτόν είχε πάρει άδεια για να απουσιάσει από τη χθεσινή προπόνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή