Ζάετς: Οχι καρατόμηση Νικοπολίδη

Ζάετς: Οχι καρατόμηση Νικοπολίδη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H… απαξίωση του Αντώνη Νικοπολίδη από τον Παναθηναϊκό διασώθηκε την ύστατη στιγμή από την παρέμβαση του Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος επιστρέφοντας από την Αργεντινή στην Αθήνα, άλλαξε άρδην την εισήγηση του προέδρου της ΠΑΕ Αργύρη Μήτσου να μην είχε συμπεριληφθεί ο διεθνής τερματοφύλακας ούτε στη 18άδα του προχθεσινού αγώνα των «πρασίνων» με την Καλλιθέα.

Η άρνηση του Νικοπολίδη να δεχθεί την επίσημη πρόταση της ΠΑΕ για την υπογραφή νέου συμβολαίου, έναντι 400.000 ευρώ, προκάλεσε την οργή του προέδρου κ. Μήτσου, ο οποίος έδωσε εντολή στον Ιτζάκ Σουμ να μην υπολογίζει τον πορτιέρο της ομάδας μέχρι το τέλος της τρεχούσης περιόδου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Τάκη Φύσσα, όταν ο τελευταίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα και δεν χρησιμοποιήθηκε στην 11άδα του Παναθηναϊκού, έως ότου έφυγε για την Πορτογαλία, υλοποίησε την προεδρική εντολή. O Ζάετς, όμως, συνυπολογίζοντας τον «θόρυβο» που θα προκαλούσε μια κίνηση «ακρωτηριασμού» στην καριέρα του Νικοπολίδη, αλλά και της αγωνιστικής αφάνειάς του, πέντε μήνες πριν από τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο EURO 2004, έπεισε τον κ. Μήτσου να αναστείλει την απόφασή του και να μη χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Χαλκιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή