«Φεύγω πριν μπω φυλακή»

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης παραίτησης ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ. Και θα μείνει καλά χαραγμένο στη μνήμη των φίλων της AEK. O Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ομάδα, δίνοντας ένα (άδοξο) τέλος στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της «Ενωσης».

«Με πληγώνει που δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα. H ομάδα έχει δυνατότητες. Πιστεύω στους παίκτες μέχρι τέλους, θα προσπαθήσουν και θα την πάνε ψηλά. H AEK αυτήν τη δεδομένη στιγμή έκλεισε οριστικά για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση της απόφασης έγινε πρώτα στους παίκτες, με τους οποίους έμεινε μαζί τους περίπου 30 λεπτά. «Δεν μπορώ να μείνω, έχω περάσει πάρα πολλά αυτό το διάστημα. Και ίσως να μην αντέξω και βρεθώ στη φυλακή χωρίς λόγο και αιτία», τους είπε στα αποδυτήρια των Θρακομακεδόνων.

Κωστένογλου, Μπορμπόκης και Τσιάρτας ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να τον κάνουν να αλλάξει την απόφασή του, να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να επανεξετάσει ψύχραιμα τα γεγονότα.

Σκηνές συγκινησιακής φόρτισης εκτυλίχθηκαν και στην πρoπόνηση. Εκατό, περίπου, οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, τον αγκάλιασαν (εκείνος βούρκωσε) και φώναζαν συνέχεια συνθήματα υπέρ του.

Συνθήματα ακούστηκαν και εναντίον της διοίκησης και κυρίως του Πέτρου Στάθη, ο οποίος αργά το βράδυ, ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη θέση του αντιπροέδρου, αφού, όπως είπε, δεν κατάφερε να κρατήσει τον Μπάγεβιτς στην ομάδα. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι θα γίνει με το 29% του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας που έχει στα χέρια του.

Πλέον, η AEK αναζητεί τον αντικαταστάτη του «Ντούσκο» στον πάγκο, στον οποίο θα καθήσει (μάλλον) ο Τάκης Περσίας, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αμφίβολος για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Μιχάλης Καψής, ο οποίος φόρεσε, χθες, κολάρο στο λαιμό, λόγω δισκοπάθειας στον αυχένα.

Εν τω μεταξύ, ήδη άρχισαν τα σενάρια αντικατάστασης. Τα ονόματα του Ρουμάνου προπονητή Ιλιε Ντουμιτρέσκου, του Ιταλού Μάρκο Ταρντέλι και του Μαρκαριάν φιγουράρουν πρώτα στη λίστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή