ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση του τερματοφύλακα. Αιτία; Οι ενοχλήσεις που έχει ο Μπούτσεκ στη μέση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μπει στο χειρουργείο. Αυτό θα αποφασισθεί μετά δέκα ημέρες. Αυτονόητο είναι πως δεν μπορεί να μείνει ο Ολυμπιακός μόλις με δύο τερματοφύλακες (Κατεργιαννάκης, Γιάννου) και εκ των πραγμάτων θα πρέπει ο Ελευθερόπουλος να παραμείνει στην ομάδα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: A1 ανδρών: Ολυμπιακός – Περιστέρι 80-78 (παρ.), AEK – Πανιώνιος 93-77, Μακεδονικός – Παναθηναϊκός 70-66, Μαρούσι – Απόλλων 79-77, Ηρακλής – ΠΑΟΚ 90-79, Ηλυσιακός – Ηράκλειο 91-77, Ιωνικός N. Φ. – Αρης 66-89. Παρελθόν για το Ηράκλειο αποτελεί ο Τζέιμς Φόρεστ, λόγω της κακής απόδοσής του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

ULΕΒ ΚΑΠ: Με αναπτερωμένο ηθικό από τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, ο Μακεδονικός υποδέχεται τη Λε Μαν στο κλειστό της Κοζάνης (19.00), για τη 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου. Με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση. O Ιωνικός Ν.Φ. θα παίξει εκτός έδρας με τη Λιετούβος Ρίτας, χωρίς ελπίδες πρόκρισης.

ΤΕΝΙΣ: Μέχρι τους «16» του αυστραλιανού Οπεν έφτασε ο Μαρκ Φιλιππούσης. O Ελληνοαυστραλός έχασε από τον Μαροκινό Χισάμ Αράζι με 2-6, 2-6, 4-6. O Αράζι θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Φερέρο. Στο τουρνουά του Μπαχρέιν, η Χριστίνα Ζαχαριάδου με παρτενέρ την Πιεντάντε ηττήθηκαν στον τελικό του διπλού από τις Ρωσίδες Κούρεβιτς και Κοζχοκίνα με 4-6, 4-6.

ΒΟΛΕΪ: Σε εξ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός νίκησε δύσκολα, εκτός έδρας, την EA Πατρών με 3-1. A1 γυναικών (21η): Φιλαθλητικός – Απολλώνιος 3-0, Πανελλήνιος – Μαρκόπουλο 3-0, Ενωση Βύρωνα – Αρης 3-1, Αίας Ευ. – Λάρισα 3-2, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3, Βριλήσσια – Ηρακλής Κηφ. 3-1.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Στο… μικροσκόπιο έχει μπει η χρήση υποκατάστατων διατροφής στην Κύπρο καθώς ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διεξάγει έρευνα. Το θέμα απασχόλησε και την επιτροπή οικονομικών της Βουλής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Κοινή συναινέσει λύθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας του Φρανκ ντε Μπουρ με τη Γαλατασαράι. O Ολλανδός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρέιντζερς.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ: H F2004, το νέο μονοθέσιο της Ferrari, παρουσιάστηκε χθες. Το περσινό μοντέλο επανασχεδιάστηκε ώστε να πάρει το μάξιμουμ από τον νέο κινητήρα και από τα ελαστικά της Bridgestone. H F2004 θα κάνει τις πρώτες της δοκιμές στην Ιταλία τον Φεβρουάριο, ενώ η πρώτη επίσημη θα γίνει στο Γκραν Πρι της Μελβούρνης, στις 7 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή