Κι όμως αισιοδοξούν

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οταν η άρση βαρών γυναικών έγινε ολυμπιακό άθλημα, η Ελλάς, από μεγάλη δύναμη που ήταν πριν, για κάποια χρόνια έβλεπε με το… κιάλι τις επιτυχίες. Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί στη γυναικεία πάλη, στην οποία, ούτως ή άλλως, οι διακρίσεις μας σπάνιζαν. Τα συμπεράσματα από το προολυμπιακό τουρνουά των Ανω Λιοσίων κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι. Και πώς μπορείς να αισιοδοξείς, όταν σ’ ένα τουρνουά, η καλύτερη θέση που πήρε Ελληνίδα σε ολυμπιακή κατηγορία είναι η 6η (στις 16), την οποία κατέλαβε η K. Τσιμπανάκου στα 55 κιλά;

Πάντως, ο προπονητής I. Αθανασιάδης είπε στο ΑΠΕ ότι, παρά την κακή απόδοση της ομάδας, αισιοδοξεί πως μπορούμε να έχουμε επιτυχίες στους Ολυμπιακούς. Αφησε αιχμές κατά της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας και του τότε Δ.Σ. της ομοσπονδίας και κατά της Πολιτείας, για την οποία είπε ότι δεν στέκεται στο πλευρό του αθλήματος. Προέβλεψε δε, ότι, αν παραμείνει η τωρινή διοίκηση, το 2008 η γυναικεία πάλη θα έχει «ντριμ τιμ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή