Χρυσή σελίδα, ατσάλινο πάθος

Χρυσή σελίδα, ατσάλινο πάθος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρόκριση της εθνικής ανδρών στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ, παρά την προχθεσινή ήττα από τη Λιθουανία με 27-26 (εκμεταλλεύτηκε το 31-26 της Αθήνας), έγραψε μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του αθλήματος. Το επίτευγμα αυτό θα μείνει για τα καλά χαραγμένο στη μνήμη μας, καθώς βγάζει (οριστικά) την ελληνική ομάδα από την ανυποληψία.

«Είμαστε ευτυχισμένοι. Θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τα πλέι οφ», τόνισε ο Σουηδός τεχνικός Ουλφ Σέφερτ, ο οποίος γνωρίζει πως στα τέλη Μαΐου ο αντίπαλος δεν θα είναι εύκολος, όσα χαμόγελα και αν μας χαρίσει η κληρωτίδα την 1η Φεβρουαρίου.

Από την πρώτη προκριματική φάση προκρίθηκαν επίσης στα πλέι οφ οι Λεττονία, Σλοβακία, Νορβηγία, Ιταλία και Σκόπια. Θα προστεθούν και οι 12 ομάδες που αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας. Από τις 18 θα προκύψουν εννέα ζευγάρια, τα οποία θα δώσουν διπλούς αγώνες. Απ’ ευθείας προκρίνονται η Κροατία και οι τρεις πρώτοι του Ευρωπαϊκού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή