Αγκάσι – Σαφίν και Ενίν – Ζουλουάγκα στα ημιτελικά του όπεν Αυστραλίας

Αγκάσι – Σαφίν και Ενίν – Ζουλουάγκα στα ημιτελικά του όπεν Αυστραλίας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Ρώσος Μαράτ Σαφίν, ο οποίος νίκησε τον Αμερικανό Αντι Ρόντικ (1ος στην παγκόσμια κατάταξη) με 3-2 σετ (2-6, 6-3, 7-5, 6-7, 6-4) και προκρίθηκε στους «4» του όπεν της Αυστραλίας. «Μου είχε λείψει το τένις. Αυτός είναι ο λόγος που έπαιξα τόσο καλά. Εχω επιστρέψει και αυτό είναι το πιο σημαντικό γεγονός», δήλωσε ο 24χρονος. O Ρώσος θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον κάτοχο του τίτλου, Αντρέ Αγκάσι. O Αμερικανός πέρασε χωρίς κόπο, μετά την αποχώρηση του Γάλλου Σεμπαστιάν Γκροζάν στο 2ο σετ, λόγω τραυματισμού.

Η αποχώρηση της Γαλλίδας Μορεσμό από τη διοργάνωση έδωσε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά στη Φαμπιόλα Ζουλουάγκα (Κολομβία). Στους «4» θα βρει απέναντί της τη Βελγίδα Ζιστίν Ενίν-Αρντέν. H κορυφαία τενίστρια απέκλεισε την Αμερικανίδα Λίντσεϊ Ντάβενπορτ, καθώς νίκησε με 7-5, 6-3. «Εχω περισσότερη εμπειρία και αυτοπεποίθηση, ύστερα από τις περυσινές μου επιτυχίες και αυτό με βοηθάει στις δύσκολες συναντήσεις», υπογράμμισε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα η Βελγίδα, ενώ η Ντάβενπορτ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της: «Είχα τις ευκαιρίες, αλλά δεν ήμουν ικανή να τις εκμεταλλευθώ. Είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της, λόγω των επιτυχιών που έχει κάνει. Είναι μεγάλη αθλήτρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή