Εξασφάλισαν την πρόκριση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εντός έδρας ήττα του Περιστερίου από τη Ρασίγκ Παρί (99-108) «χάλασε» την ελληνική γιορτή των ομάδων που βρίσκονται μια «ανάσα» από την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της FIBA, αφού το Μαρούσι νίκησε άνετα τη Νανσί (80-65), αλλά και ο Αρης επικράτησε στον επεισοδιακό αγώνα του με τη γερμανική Μπάμπεργκ (92-81). Το Μαρούσι χρειάζεται πλέον μία ακόμα νίκη στη 14η αγωνιστική, κόντρα στην Οντέσα, για να καταλάβει τη 2η θέση.

Στο «Ιβανώφειο», ο Αρης νίκησε, αν και δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των 14 πόντων με την οποία είχε ηττηθεί στη Γερμανία. Αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ ο Σάσερ και ο Στακ, λόγω συμπλοκής (35΄).

Το Περιστέρι είχε το προβάδισμα στο σκορ, μέχρι το 30΄, αλλά παράτησε αιφνιδιαστικά την προσπάθειά του στο 4ο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 6η ήττα του και να αποκλειστεί. O Πεδουλάκης παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έπρεπε να διαλέξει τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της ή την καλή εκπροσώπησή της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

-Υστερα από δύο συγκλονιστικές παρατάσεις (76-76 κ.ά., 84-84 α΄ παρ.), ο Μακεδονικός νίκησε 99-97 τη γαλλική Λε Μαν και προκρίθηκε στη φάση των «16» του ULEB Καπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή