ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ αποτελεί πλέον παρελθόν για την AEK, αλλά οι παρενέργειες που άρχισαν από την ημέρα της επιστροφής του έως προχθές που έφυγε θα εξακολουθούν να επηρεάζουν την ομάδα.

ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προβλέψει ποια θα είναι η τύχη της. Οχι αγωνιστικά, αυτό είναι δευτερεύον, αλλά διοικητικά, καθώς η ΠΑΕ ουσιαστικά είναι ακέφαλη και είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι οδηγείται σε πλήρη οικονομικό αδιέξοδο.

ΑΥΤΗτην κατάληξη δείχνουν να περιμένουν και οι επιτήδειοι που έχουν στηθεί στη γωνία για να πάρουν την ΠΑΕ, χωρίς ούτε ένα ευρώ.

ΕΙΝΑΙ δικαίωμά τους, αφού ως επιχειρηματίες έχουν κάθε δικαίωμα να κοιτούν το συμφέρον τους. Ομως ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να καταντήσουν την AEK, από πολυκατάστημα… περίπτερο και να ασελγήσουν στα ερείπιά του;

ΑΠΟ την ημέρα που ο Μελισσανίδης πούλησε την AEK στον Τροχανά κι αυτός στους Αγγλους, τα οικονομικά ανοίγματα της ΠΑΕ μεγάλωναν, για να φτάσουν σε δισεκατομμύρια με το πέρασμα του Μάκη Ψωμιάδη.

ΟΛΟΙ έβλεπαν το πλοίο να βουλιάζει, αλλά κανείς δεν κούναγε το δαχτυλάκι του. Οχι μόνο δεν εμφανιζόταν να ρίξουν ένα… σωσίβιο σωτηρίας, αλλά παρασκηνιακά την έσπρωχναν και πιο βαθιά.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ είναι πολύ λογικό πολλοί να θεωρούν ότι όλη αυτή η ιστορία, που ξεκίνησε με την «επανάσταση» του Νικολαΐδη κατά του Ψωμιάδη και συνεχίστηκε με τον πόλεμο κατά του Μπάγεβιτς, με την ανοχή της διοίκησης, να είναι ένα σχέδιο, ώστε απηυδησμένοι οι Αγγλοι να ξεπουλήσουν την ΠΑΕ όσο – όσο. Και τότε να εμφανιστούν οι σχεδιαστές, σαν… σωτήρες.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ όμως που γεννάται είναι τι θα έχει απομείνει για να το σώσουν και να το… ξαναπουλήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή