KAI… ΑΛΛΑ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 10.30: Τένις: Οπεν Αυστραλίας, EUROSPORT. 14.30: Ποδόσφαιρο: Καστοριά – ΠΑΟΚ, SUPERSPORT. 15.00: Ρουάντα – Γουινέα, EUROSPORT. 17.00: Χαλκηδόνα – Πατραϊκός, SUPERSPORT. 17.15: Τυνησία – Κονγκό, EUROSPORT. 18.30: Βόλεϊ: Ολυμπιακός – Τσεστοχόβα, MAGIC. 20.00: Ποδόσφαιρο: Ακράτητος – Προοδευτική, SUPERSPORT. 21.30: Μίλαν – Σιένα, SUPERSPORT 2. Πέμπτη: 02.00, 4.30: Τένις: Οπεν Αυστραλίας, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΣΤΙΒΟΣ: Τα 60 μ. και το μήκος των γυναικών θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα αγωνίσματα του διεθνούς μίτινγκ κλειστού στίβου «Αθήνα 2004» (22 Φεβρουαρίου, Παιανία). Στη μικρότερη απόσταση των αγώνων στίβου θα τρέξουν, μεταξύ άλλων, η Ουκρανή Ζάνα Μπλοκ, που έχει πέντε μετάλλια από παγκόσμια πρωταθλήματα ανοιχτού και κλειστού, και η Γαλλίδα Μιριέλ Ιρτίς, πρωταθλήτρια Ευρώπης ανοιχτού και κλειστού στίβου το 2002 στα 200 μ. O ΣΕΓΑΣ διαπραγματεύεται ακόμη με την Αμερικανίδα Κρίστι Γκέινς. Για το μήκος έχει, ήδη, εξασφαλισθεί η συμμετοχή τριών Ρωσίδων: των Τατιάνα Κότοβα (δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στον κλειστό στίβο), Ολγκα Ρουμπλιόβα (2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού) και Ιρίνα Σιμάγκινα που πέρυσι πήδησε 6,83 μ.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Για πρώτη φορά το χειμερινό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως και την Κυριακή (από τις 09.00 οι προκριματικοί, από τις 18.00 οι τελικοί) στο κολυμβητήριο Πειραιά, έχει τόσο ενδιαφέρον. Και τούτο διότι η διοργάνωση αποτελεί το μοναδικό κριτήριο πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί τον Μάιο.

ΤΕΝΙΣ: Οι Οικονομίδης, Μαζαράκης, Αλεξίου και Γιακούποβιτς θα αποτελέσουν την εθνική ομάδα μας στον αγώνα με τη Ζιμπάμπουε στον A΄ γύρο του κυπέλλου Ντέιβις. Οι τενίστες θα μεταβούν στη Χαράρε το Σάββατο, μία εβδομάδα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων (6/2), για να εξοικειωθούν με τις κλιματολογικές συνθήκες. H διοργάνωση θα διεξαχθεί σε υψόμετρο 2.000 μ. και θα χρησιμοποιηθούν ειδικές μπάλες. Πρόκειται για τη δεύτερη συμμετοχή της χώρας μας στην A΄ κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης του κυπέλλου Ντέιβις.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Τον 22χρονο Τόμε Μπατζόφσκι απέκτησε ο Ιωνικός. O τερματοφύλακας από την ΠΓΔΜ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή