Τουλάχιστον κράτησε τον Βασίλη Λάκη

Τουλάχιστον κράτησε τον Βασίλη Λάκη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επόμενη μέρα των παραιτήσεων και της αβεβαιότητας που υπάρχει στην AEK, βρίσκει τον Βασίλη Λάκη (και τυπικά) στις επάλξεις της ομάδας. H Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ, με ψήφους 4-1, απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει ο παίκτης, ο οποίος, πλέον, συνεχίζει κανονικά στην «Ενωση».

Ο Βασίλης Λάκης, άλλωστε, δεν είχε καμιά τύχη να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που η AEK είχε καταθέσει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό που του όφειλε (260.000 ευρώ). Οι συγκεκριμένες αποδείξεις πληρωμής είχαν κατατεθεί από προχθές, στην ΕΕΟΔΕΠ, μαζί με τα υπομνήματα των δύο πλευρών.

Εξάλλου, η Επιτροπή δεν αναγνώρισε ούτε το ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο ο Λάκης είχε συμφωνήσει να εισπράξει μπόνους 253.000 ευρώ, εάν η AEK έπαιρνε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία να δοθούν αυτά τα χρήματα μ’ ένα νέο συμφωνητικό.

Ο Λάκης, λοιπόν, θα παραμείνει (τουλάχιστον) ώς το καλοκαίρι στην «Ενωση», αφού και αν κάνει έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, θα έχει εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Βέβαια, η συμπεριφορά της AEK θα πρέπει να είναι άψογη απέναντί του, αναφορικά με την καταβολή των δόσεων του συμβολαίου, γιατί έστω και μία να καθυστερήσει αυτομάτως μένει ελεύθερος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή