Μάντσεστερ έως το 2006 ο «Φέργκι»

Μάντσεστερ έως το 2006 ο «Φέργκι»

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είκοσι χρόνια «μπέμπης» θα κλείσει σερ Αλεξ Φέργκιουσον. O Σκωτσέζος τεχνικός ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μείνει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το καλοκαίρι του 2006.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συμφωνία. Το νέο συμβόλαιο μου δίνει τη δύναμη να επικεντρωθώ καλύτερα στα δεδομένα της ομάδας και να την κάνω ακόμη πιο δυνατή», δήλωσε ο σερ Αλεξ.

Ωστόσο, η μονοετής ανανέωση μπορεί να χαρακτηριστεί σαν νίκη των δύο Ιρλανδών επιχειρηματιών, Τζον Μάγκνιερ και ΜακΜάνους, οι οποίοι είχαν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις στο πρόσωπο του Φέργκιουσον, λόγω μιας δικαστικής διαμάχης που έχουν μαζί του. Μάλιστα, με το πλεονέκτημα που τους δίνει το 25% των μετοχών της Μάντσεστερ που κατέχουν, είχαν απειλήσει ότι θα συγκαλέσουν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αν το συμβόλαιό του ανανεωνόταν για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Ιταλικά μέτρα ντόπινγκ

Οι αποκαλύψεις του Ζινεντίν Ζιντάν στη δίκη της Γιουβέντους, πως έκανε χρήση κρεατίνης την εποχή που αγωνιζόταν στο Καμπιονάτο, θα φέρουν αλλαγές στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Φράνκο Καράρο στην «La Gazzetta dello Sport», όσοι παίκτες δεν δεχθούν να υποβληθούν σε αιματολογικό έλεγχο δεν θα καλούνται στις εθνικές ομάδες.

Ωστόσο, τα λεγόμενα του Καράρο προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Ενωσης Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών Σέρτζιο Καμπάνα, ο οποίος τόνισε: «Δεν είναι δίκαιος ο υποχρεωτικός αιματολογικός έλεγχος. Εχω σοβαρές επιφυλάξεις για την πιθανή τιμωρία αυτών που δεν θα δεχθούν να δώσουν δείγμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή