Με όπλο την παράδοση στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Με όπλο την παράδοση στην Πόλη ο Ολυμπιακός

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H παράδοση είναι ο μεγαλύτερος «σύμμαχος» του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρησή του (19.40) με την Εφες Πίλσεν, στην 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αλλά τα εσωτερικά προβλήματα των «ερυθρολεύκων» αποτελούν συνάμα και τον μεγαλύτερο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας. O Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει κατά το ήμισυ τη βαθμολογική αντεπίθεσή του στον γ΄ όμιλο της διοργάνωσης, εφόσον μετέτρεψε το 0-5 σε 5-5 και βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας αναπτερώσει πλήρως τις πιθανότητες πρόκρισής του στη φάση των «16» ομάδων. Το αν θα ολοκληρώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τον τερματισμό των υποχρεώσεών του στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα, θα αποδειχτεί στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από τη σημερινή δοκιμασία του στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, όπου οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν το απόλυτο των επιτυχιών τους, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

«Ολοι ξέρουμε για την πολύ καλή παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά κάθε παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό. Δεν θέλω να αγχώνω τους παίκτες μου με τα ρεκόρ. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κι ό,τι βγει», είπε ο Σάκοτα που δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βολκοβίτσκι, αλλά και τον τιμωρημένο Διαμαντόπουλο, για τον οποίο τόνισε: «H ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή