Στη μεσαία γραμμή ποντάρει ο ΠΑΟ

Στη μεσαία γραμμή ποντάρει ο ΠΑΟ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσηλωμένος στο ντέρμπι με την AEK, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει σ’ εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του και ο Ιτζάκ Σουμ φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα αγωνιστικά πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα του, αλλά και για την τακτική που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι».

Ο Ισραηλινός τεχνικός ποντάρει στο καλό μοντάρισμα που έχει δείξει ότι διαθέτει ο Παναθηναϊκός στους τελευταίους αγώνες του και την έφεση των παικτών του να «κλειδώνουν» τις νίκες, ανεξαρτήτως της απόδοσής τους, ενώ υπολογίζει και στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής από την επιστροφή των Σεϊταρίδη και Κυργιάκου.

Βέβαια, το στοιχείο-«κλειδί» που περιμένει να δει ο Σουμ από τους παίκτες του, είναι η αποφασιστικότητά τους για να ανταποκριθούν θετικά στις απαιτήσεις ενός παραδοσιακού ντέρμπι, ανεξαρτήτως των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η AEK ύστερα από την παραίτηση του Μπάγεβιτς.

Η ψυχολογία θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του κυριακάτικου ντέρμπι στο γήπεδο της Λεωφόρου και οι «πράσινοι» που θα έχουν και τη συντριπτική συμπαράσταση των οπαδών τους, δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τα μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή είναι το πρώτο μέλημα του Σουμ για την ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού, που θα προσέξει ιδιαίτερα τις αντεπιθέσεις της AEK και τις οργανωτικές ικανότητες του Τσιάρτα, ενώ στον επιθετικό τομέα οι γηπεδούχοι θα αναζητήσουν τη δημιουργία των περισσότερων δυνατών ευκαιριών.

– Επιτυχημένη ήταν η τακτική γενική συνέλευση του Παγκύπριου συνδέσμου φιλάθλων Παναθηναϊκού, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Αργύρη Μήτσου. Οι Κύπριοι φίλοι του «τριφυλλιού» θα δώσουν βροντερό «παρών» στις δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟ με την Οσέρ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή