Σε… λεωφόρο Λονδίνου κινείται η AEK

Σε… λεωφόρο Λονδίνου κινείται η AEK

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε χίλια κομμάτια είναι διασκορπισμένη η AEK. H παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προκαλεί πολλούς τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας και αναδεικνύει, μέρα με τη μέρα, τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στην «Ενωση».

Το ιδιοκτησιακό φαντάζει να είναι (στην παρούσα φάση) το βασικότερο. H σημερινή συνάντηση του Πέτρου Στάθη με ανθρώπους στα υψηλά κλιμάκια της ENIC, στο Λονδίνο, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις. O Στάθης θα μεταφέρει στους Βρετανούς την πρόθεση της κίνησης Νικολαΐδη να αγοράσει το 51% των μετοχών της ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα να κληθούν να πάρουν θέση είτε ο διεθνής επιθετικός είτε ο στενός του συνεργάτης, οικονομολόγος, Γιώργος Κιντής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν συγκεντρωθεί περίπου 2 εκατ. ευρώ, τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την αγορά μετοχών. Σίγουρο, εξάλλου, πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να ζητήσουν οι άνθρωποι της ENIC εγγυήσεις για την αποπληρωμή του ποσού, ώστε να παραχωρήσουν το μάνατζμεντ στην πλευρά Νικολαΐδη.

Πολλά προβλήματα υπάρχουν και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, στους οποίους κυριαρχεί η αίσθηση πως παλεύουν μόνοι τους. O Περσίας δέχθηκε να συνεχίσει ως υπηρεσιακός προπονητής, αλλά έδειξε με τη στάση που κρατάει αυτές τις ημέρες πως δεν έχει πάρει «ζεστά» τον ρόλο του. Το σίγουρο είναι πως θα βρίσκεται στον πάγκο της AEK στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Βαλασόπουλος, Δημητρίου, όπως ενημέρωσαν και τον Μπάγεβιτς, προχθές, δεν έχουν βρει αντικαταστάτη του. O Ταρντέλι, από την πλευρά του, φάσκει και αντιφάσκει. Στη μία εφημερίδα δηλώνει ότι δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα και στην άλλη ότι ήρθε!

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τα προβλήματα τραυματισμού φαίνεται να μηδενίζονται. H δισκοπάθεια που ταλαιπωρούσε τον Μιχάλη Καψή στον αυχένα δείχνει να υποχωρεί, όπως και η διάταση στον οπίσθιο μηριαίο του Μπορμπόκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή