O Πατραϊκός έκανε τη δεύτερη έκπληξη

O Πατραϊκός έκανε τη δεύτερη έκπληξη

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει τις ομάδες οι οποίες χάνουν ευκαιρίες να δέχονται τελικώς γκολ, επιβεβαιώθηκε χθες με τον πλέον σκληρό τρόπο για τη Χαλκηδόνα. H ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στον χθεσινό επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Πατραϊκό και… κρατούσε την πρόκριση για τον προημιτελικό γύρο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι της Πάτρας είχε ηττηθεί με 1-0. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο η Χαλκηδόνα έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ. Δεν τα κατάφερε. Και όχι μόνον αυτό, αλλά στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πατραϊκός κατόρθωσε να πετύχει γκολ στην πρώτη και τελευταία αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια. Διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, η ομάδα της Πάτρας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της B΄ Εθνικής έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός διοργάνωσης τη Χαλκηδόνα, σύλλογο της A΄ Εθνικής.

Η Χαλκηδόνα άνοιξε το σκορ στο 15΄, όταν ο Ζαχαρόπουλος ανετράπη από τον Σακελλαρόπουλο. Ηταν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ζαχαρόπουλος ανοίγοντας το σκορ. Ενα τέταρτο αργότερα, σουτ του σκόρερ έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πατραϊκού, αλλά στο 32΄ κατάφερε να πετύχει με σουτ ένα ακόμη γκολ για τη Χαλκηδόνα. Στο 93΄ ο Αργυρόπουλος πέτυχε το «χρυσό» γκολ για τον Πατραϊκό, μειώνοντας σε 2-1.

O διαιτητής Κουκλάκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ψύλλα, Μανουσάκη, Γεωργόπουλο, Δήμο, Μικέ, Σίμο.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Κόης, Κατεμής, Γελαδάρης (86΄ Κόγιογλου), Σίμος, Δήμος, Νιόπλιας (65΄ Κορακάκης), Ζαχαρόπουλος, Αλ Τζλάχερ, Μανουσάκης (65΄ Μακρής), Παππάς, Μικές.

ΠΑΤΡΑΪΚΟΣ: Σακελλαρόπουλος, Δημητρόπουλος, Κόλτσης, Ντικουμέ, Φούφουλας, Γεωργόπουλος, Γκίμπρο, Γραβάνης (70΄ Ντισά), Αργυρόπουλος, Ψύλλας (32΄ Μίχος), Μουντάλα (46΄ Μαχαίρας).  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή