Μια Καστοριά από τα παλιά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Καστοριά έκαψε τη… γούνα του ΠΑΟΚ. H ομάδα του Τζόκο Χαντζιέφσκι υποχρέωσε σε οδυνηρό 1-1 τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Το φιτίλι των πανηγυρισμών είχε ανάψει 21 ημέρες πριν, όταν η Καστοριά έφευγε με νίκη 1-0 από την Τούμπα. Ολοι τότε μιλούσαν για τη μεγάλη έκπληξη. Χθες, απλώς επιβεβαίωσε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο τον παράγοντα έδρα, καθώς «πατούσαν» καλύτερα στον γεμάτο παγίδες, λόγω του λιωμένου χιονιού, αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Γιασεμή (43΄), αλλά ο Παντελιάδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε (64΄) και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Ως μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τη χθεσινή ο Αγγελος Αναστασιάδης. «Ολοι έχουμε ευθύνη, με πρώτο εμένα. Είμαστε απαράδεκτοι και πρέπει να μας γίνει μάθημα. Εχουμε πάρα πολύ δρόμο για να γίνουμε μεγάλη ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Συμεωνίδης, Ραντουκάνοφ, Καπετανόπουλος, Καλαφάτης, Σέου, Καρκαλέτσης (80΄ Μάνος), Ευθυμιάδης (89΄ Τσανασίδης), Παντελιάδης (86΄ Τρούπκος), Λαζαρίδης, Σουλτανίδης, Νικολάου.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Κουτσόπουλος, Βόκολος, Σαλπιγγίδης, Γιασεμή, Θεοδωρίδης (57΄ Καραδήμος), Κούτσης, Βαγγελής (65΄ Γιαννιτσανάκης), Σπάσιτς (76΄ Κοντέων), Φουτσίνι, Καρυπίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή