KAI… ΑΛΛΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 10.30: Τένις: Οπεν Αυστραλίας. 17.30: Ποδόσφαιρο: Καμερούν – Ζιμπάμπουε. 20.00: Αλγερία – Αίγυπτος, ΕURΟSΡΟRΤ.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Πέντε αθλητές που αγωνίσθηκαν στους αγώνες Νοτιοανατολικής Ασίας, οι οποίοι έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο στο Ανόι (Βιετνάμ), βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Πρόκειται για τέσσερις Βιετναμέζους (2 αθλητές και 2 αθλήτριες) και μία αθλήτρια από τη Μίανμαρ, που κατέκτησαν χρυσό ή αργυρό μετάλλιο. Οι Βιετναμέζοι έκαναν χρήση αναβολικών ουσιών (στανοζολόλ ή τεστοστερόνη), ενώ η Αγιε Αγιε Τιν της Μίανμαρ που πήρε το αργυρό μετάλλιο στο τζούντο, έκανε χρήση διουρητικής ουσίας. Οι Βιετναμέζοι είναι ο Χοάνγκ Χονγκ Αν (δύο χρυσά μετάλλια στο κανό), ο Παμ Τι Ντίου (δύο χρυσά στην κολύμβηση), η Παμ Τοάν Τανγκ (τρία χρυσά στην κολύμβηση) και η Νγκιέν Μάι Κιουίν (αργυρό στο τριπλούν).

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Στους χθεσινούς εξ αναβολής αγώνες της 4ης αγωνιστικής, η Καβάλα νίκησε τη Μαρκό 1-0 και της περιόρισε τις ελπίδες για διεκδίκηση της ανόδου, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας επεβλήθη του Ηλυσιακού 2-0. Σε παιχνίδια της 22ης ημέρας, το Λεωνίδιο επικράτησε του Βύζαντα με 1-0, ενώ με λευκή ισοπαλία (0-0) ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κιλκισιακός – Δόξα Δράμας. H βαθμολογία (21 αγώνες): Λάρισα 43, Καστοριά (19) 41, Θρασύβουλος 38, Μαρκό 33, Αγ. Δημήτριος 32, Δόξα (22) 32 κ.λπ.

ΕΝΟΡΓΑΝΗ: Το πρώτο σοβαρό τεστ της νέας χρονιάς θα δώσει αύριο ο Δημοσθένης Ταμπάκος στη διεθνή συνάντηση της εθνικής με τη Βουλγαρία, η οποία θα διεξαχθεί στη Μίκρα. O πρωταθλητής μας θα αγωνιστεί σε κρίκους, μονόζυγο και δίζυγο. Στα όργανα αυτά σκοπεύει να μετάσχει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Απριλίου. Οπως είπε δε ο προπονητής του Αλέκος Ιωακειμίδης, στους Ευρωπαϊκούς ίσως αγωνισθεί και σε άλλα αγωνίσματα, ανάλογα βέβαια με τις ανάγκες της εθνικής ομάδας.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Αθωώθηκε από δικαστήριο της Αυστραλίας ο δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης Μάικλ Ντάιαμοντ. O ομογενής αθλητής κατηγορείτο για κακοποίηση της φίλης του. Μετά την αθώωσή του, ο σκοπευτής επικεντρώνει τις προσπάθειες του για να κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΤΕΝΙΣ: Στους «4» του όπεν της Αυστραλίας προκρίθηκε ο Ισπανός Φερέρο, που νίκησε τον Αραζί (Μαρόκο) με 1-6, 6-7, 6-7. Θα αντιμετωπίσει τον Ναλμπαντιάν από την Αργεντινή, ο οποίος νίκησε 5-7, 4-6, 7-5, 3-6 τον Ελβετό Φέντερερ. Στις γυναίκες, η Σνάιντερ (Ελβετία) επεβλήθη της Ρέιμοντ (ΗΠΑ) με 7-6, 6-3 και η Κλάιστερς (Βέλγιο) τη Μίσκινα (Ρωσία) με 6-2, 7-6. Στην Γαλλία, οι Γιακούποβιτς – Αλεξίου προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του διπλού του τουρνουά «φιούτσερς». Νίκησαν τους Γάλλους Μπατιφουλιέρ – Φρεσινούξ 6-3, 6-2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή