Συμβόλαιο – μαμούθ υπέγραψε ο Νιστελρόι

Συμβόλαιο – μαμούθ υπέγραψε ο Νιστελρόι

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον ήταν η σειρά του Ρουντ Φαν Νιστελρόι να μείνει στο Μάντσεστερ. O διεθνής Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας και αν δεν συμβεί κάτι το συνταρακτικό, μάλλον θα κλείσει και την καριέρα του στους «μπέμπηδες».

Ο Νιστελρόι θα παίρνει 180 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, ενώ συνολικά θα βάλει στην τσέπη του περισσότερα από 47 εκατ. ευρώ. Ποσό που τον χρίζει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, προνόμιο που κατείχε ο αρχηγός Ρόι Κιν.

Τον ρυθμό των ανανεώσεων θα ακολουθήσει ένας ακόμη μεγάλος σύλλογος, η Μπαρτσελόνα. Οπως αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, οκτώ παίκτες των «μπλαουγκράνα» είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευθούν το καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Πάτρικ Κλάιφερτ, Φιλίπ Κοκού, Μαρκ Οφερμαρς, Μάικλ Ράιζιγκερ, Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ (δανεικός από την Αρσεναλ), Λουίς Ενρίκε, Γκέραρντ και Ρετσμπέρ Ρουστού.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως οι Καταλανοί θα αποκτήσουν το καλοκαίρι παίκτες, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο. Τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα είναι των Σιλβέν Βιλτόρντ (Αρσεναλ), Ντιντιέ Ντρογκμπά (Μαρσέιγ), Κέβιν Κουράνι (Στουτγκάρδη), Γιλντιράι Μπαστούρκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν) και Αριέν Ρομπέν (Αϊντχόφεν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή