Νέα μονομαχία Ενέν, Κλάιστερς

Νέα μονομαχία Ενέν, Κλάιστερς

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μία ακόμα φορά θα διασταυρώσουν τις… ρακέτες τους σε μία διοργάνωση τένις οι Ζιστίν Ενέν και Κιμ Κλάιστερς. Οι Βελγίδες αθλήτριες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του όπεν της Αυστραλίας. H Ενέν νίκησε στους ημιτελικούς την Ζουλουάγκα από την Κολομβία με 6-2, 6-2 και η Κλάιστερς τη Σνάιντερ (Ελβετία) με 6-2, 7-6. Πρόκειται για τη 16η αναμέτρηση που θα είναι αντίπαλες, ενώ σε τελικούς γκραν σλαμ έχουν «συναντηθεί» τρεις φορές. H Κλάιστερς έχει υπερτερήσει σε εννέα αγώνες και η Ενέν σε πέντε.

Αγώνας πολλών… αστέρων ήταν η αναμέτρηση του Μαράτ Σαφίν με τον Αντρέ Αγκάσι. O Ρώσος χρειάστηκε τρεις ώρες και 42 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού με 7-6, 7-6, 5-7, 1-6, 6-3. O Αγκάσι σταμάτησε στις 26 συνεχείς νίκες στο τουρνουά της Μελβούρνης, καθώς είχε κατακτήσει το τρόπαιο το 2000, το 2001 και το 2003. O Σαφίν θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης τον νικητή του αγώνα Φέντερερ (Ελβετία) – Φερέρο (Ισπανία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή