Νέα σφαλιάρα για Μπαρτσελόνα

Νέα σφαλιάρα για Μπαρτσελόνα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O κατήφορος της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Οι «μπλαουγκράνα» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Σαραγόσα και σε συνδυασμό με το 0-1 από το πρώτο παιχνίδι του «Καμπ Νου» αποκλείστηκαν από το κύπελλο Ισπανίας. «Το μέλλον μου είναι ασφαλές», έσπευσε να δηλώσει ο τεχνικός των Καταλανών, Φρανκ Ράικαρντ, ο οποίος δεν έδειξε να φοβάται για τη θέση του.

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της Ισπανίας. H El Mundo Deportivo, που εδρεύει στη Βαρκελώνη, αναφέρει: «Αποτυχία. Μεγάλο λάθος η αλλαγή του Ροναλντίνιο». Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα τονίζει: «O Ροναλντίνιο δεν έκρυψε την έκπληξή του όταν ο Ράικαρντ αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει κόρνερ».

Β Στην Τσέλσι κατέληξε ο Σκοτ Πάρκερ. O Ρομάν Αμπράβοβιτς δαπάνησε 10 εκατομμύρια λίρες για να φέρει στην ομάδα το μεγάλο αστέρι της Τσάρλτον. Το «φλερτ» είχε αρχίσει πριν από δύο μήνες όταν οι καταπληκτικές εμφανίσεις του παίκτη έκαναν τον προπονητή της Τσέλσι, Κλαούντιο Ρανιέρι, να εισηγηθεί την απόκτησή του. H συμφωνία περιλαμβάνει και την παραχώρηση του Κάρλτον Κόουλ στην Τσάρλτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή