Σάκοτα: Παρένθεση η ήττα από την Εφες

Σάκοτα: Παρένθεση η ήττα από την Εφες

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H πρόκριση είναι εφικτή, αλλά πρέπει να «σκοτωθούμε» μέσα στο γήπεδο για να την κερδίσουμε. Πιστεύω στην ομάδα και η ήττα από την Εφες Πίλσεν είναι μια παρένθεση στην πορεία μας».

Ο Ντράγκαν Σάκοτα είδε τον Ολυμπιακό να ηττάται από την Εφες, στην Κωνσταντινούπολη, να χάνει το ρεκόρ των εννέα νικών επί 44 χρόνια και να βρίσκεται πάλι στην 6η θέση του γ΄ ομίλου, αφού η Σλασκ και η Ταού προχώρησαν με νίκες στην 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και προσπέρασαν τους «ερυθρόλευκους».

Η αγωνία, λοιπόν, καλά κρατεί στον Ολυμπιακό για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, αλλά ταυτόχρονα η ήττα στην Πόλη δεν προκάλεσε απώλειες και στην αυτοπεποίθηση της ομάδας.

– Οι δοκιμασίες του πρωτοπόρου Αμαρουσίου στις δυσκολότερες έδρες για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αρχίζουν το απόγευμα, στο Ιβανώφειο, όπου ο Αρης θα υποδεχτεί την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη. Με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την κορυφή, ο Παναθηναϊκός θα έχει ευκολότερη, θεωρητικά, αποστολή κόντρα στον Ηλυσιακό, στο κλειστό του Σπόρτιγκ, ενώ σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Περιστέρι, όπου η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με τον Ηρακλή.

Το πρόγραμα της 18ης αγωνιστικής: Σήμερα: Αρης – Μαρούσι (17.00), ΠΑΟΚ – Ιωνικός Ν.Φ. (18.00), Περιστέρι – Ηρακλής (18.00), Απόλλων Π. – Μακεδονικός (17.00), Παναθηναϊκός – Ηλυσιακός (19.00). Αύριο: Πανιώνιος – Ολυμπιακός (19.00), Ηράκλειο – AEK (16.45).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή