Με Περσία και… «Λύμπε» στον πάγκο η AEK

Με Περσία και… «Λύμπε» στον πάγκο η AEK

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Τάκης Περσίας θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της AEK στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19.30). O πρώην συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεπέρασε τα προσωπικά προβλήματα που είχε και τελικά θα επωμισθεί το βάρος της καθοδήγησης της ομάδας. Ωστόσο, στο φύλλο αγώνα θα δηλωθεί ως προπονητής ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, που έτσι κι αλλιώς έχει δίπλωμα.

Το τοπίο, πάντως, στο θέμα προπονητή αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επομένων ημερών. «Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε νέο προπονητή, που θα γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα», δήλωσε ο Νίκος Στράτος στο περιθώριο της κλήρωσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Στάθης απέρριψε τις λύσεις Ταρντέλι και Μαρκαριάν. Και ο πρώην αντιπρόεδρος της AEK μίλησε για νέο τεχνικό με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, ενώ υπάρχει μια φημολογία για την πρόσληψη του Βαγγέλη Βλάχου από τον Ιωνικό. Δεν αποκλείεται, όμως, να επιλεγεί μια προσωρινή λύση για να μη μείνει η ομάδα ακέφαλη, αλλά και να μη δεσμευθεί η επόμενη ιδιοκτησία.

Ο Περσίας, πάντως, έχει προετοιμάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά την ομάδα και έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών στο αυριανό παιχνίδι. O 47χρονος τεχνικός είχε, μάλιστα, κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον οποίο, μάλλον, δεν θα χρησιμοποιήσει, κυρίως, για ψυχολογικούς λόγους.

Από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Μιχάλης Κασάπης, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο πόδι. Αμφίβολοι είναι ο Μιχάλης Καψής, που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω της δισκοπάθειας στον αυχένα και ο Κώστας Κατσουράνης, που ταλαιπωρείται από ίωση. Εάν δεν αγωνισθεί ο τελευταίος, τότε θα επιστρατευθεί ο Βαγγέλης Μόρας, που είναι έτοιμος, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή