ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δείχνει να είναι ο κατά πολύ ενισχυμένος από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τουλάχιστον ποσοτικά, αφού την αξία του κάθε ποδοσφαιριστής και κατά πόσο μπορεί να δέσει με τη νέα του ομάδα και να βοηθήσει, την αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο.

ΟΜΩΣ, πάντα στα… χαρτιά, οι Γκονζάλες, Κώτσιος, Βύντρα και Ντεμπά δίνουν ένα βάθος στον πάγκο του Παναθηναϊκού, που θα το ήθελε κάθε προπονητής.

Ασ’ αυτό προστεθεί και η αναμενόμενη εντός Φεβρουαρίου επιστροφή του Ολισαντέμπε, θα πρέπει τον Ιτζάκ Σουμ να τον πιάνει κάθε Κυριακή ένας… ευχάριστος πονοκέφαλος, για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η MONH απώλεια για τους «τριφυλλοφόρους» είναι η φυγή του Τάκη Φύσσα, όμως όπως έδειξε ο Μινχ, υπερκάλυψε το κενό.

ΜΠΟΡΕΙ βέβαια να μην ήρθε στη Λεωφόρο το «μεγάλο όνομα» και ο ηγέτης που είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι η διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά πόσα και πόσα «μεγάλα ονόματα» δεν αποδείχθηκαν «μεγάλα παλτά» όταν κλήθηκαν να αγωνιστούν;

ΠΛΕΟο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρηθεί πλήρης σε όλες τις γραμμές, αν μάλιστα δεν μπει στο «ψυγείο» ο Νικοπολίδης και βρεθεί η χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου του, τότε δεν έχει να φοβάται ούτε τραυματισμούς ούτε τιμωρίες.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ο Ολυμπιακός μπορεί να πήρε τους Ταραλίδη – Γεωργάτο, αλλά αγωνίζονται σε θέσεις που δεν «πονάει» η ομάδα, επομένως τα προβλήματα στον κεντρικό αμυντικό άξονα και στην επίθεση θα παραμείνουν.

ΒΑΛΤΕ τώρα και τις απώλειες των Ελευθερόπουλου – Αντζα και κάντε… σούμα.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα είναι κατά πολύ στο «συν» για τον Παναθηναϊκό…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή