Πάλη: από το «Ακρόπολις» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πάλη: από το «Ακρόπολις» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασικό κριτήριο για τον καταρτισμό της εθνικής μας ομάδας, που θα μετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποτελεί το διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις» στην ελληνορωμαϊκή, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο στο γυμναστήριο του Στρέφη (Πουλχερίας 11). Επίσης είναι ένα από τα κριτήρια για τον καταρτισμό της Ολυμπιακής ομάδας. Σήμερα οι αγώνες θα αρχίσουν στις 9 το πρωί και στις 5 το απόγευμα. Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: 55 κ.: A. Κιουρεγκιάν, Στ. Παπαστεργίου, Απ. Μανουηλίδης. 60: Στ. Θεοδοσιάδης, Χρ. Γκίκας, Βασ. Μότσιος, 66: K. Αρκουδέας, Γ. Μπούκης, Χρ. Αποστόλου, 74: K. Παπαδόπουλος, Γ. Τζιώλας, Αγγ. Κουτσιούμπας, Αλ. Κολιτσόπουλος, Γ. Παναγιώτου, 84: Δ. Αβράμης, Στ. Τσαντούλας, K. Φάλιας, Θ. Τουνουσίδης, 96: K. Θάνος, Θ. Αναγνώστου, Γ. Κουτσιούμπας, I. Σάββας, Στ. Σεβαστιάδης, Χρ. Κατσαρός. 120: Ξεν. Κουτσιούμπας, Θ. Ποζίδης, Δ. Τραμπάκουλος.

Εχουν δηλωθεί 30 ξένοι αθλητές, από τις Σουηδία (4, ένας εκ των οποίων είναι ο πρωταθλητής κόσμου των 96 κ. Μάρτιν Λίντμπεργκ), Νορβηγία (6), Κιργιστάν (5), Γεωργία (7), Αλβανία (7) και Κύπρο (1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή