Υπέγραψε στην AEK ο Ντουμιτρέσκου

Υπέγραψε στην AEK ο Ντουμιτρέσκου

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σελίδα γυρίζει στην AEK και οι φίλοι της ανυπομονούν να δουν τι θα γράφει! O Ρουμάνος προπονητής Ιλιε Ντουμιτρέσκου θα είναι ο διάδοχος του Μπάγεβιτς μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αυτό ελάχιστα συγκίνησε τους οπαδούς της ομάδας. H προσοχή τους στρέφεται περισσότερο στο Λονδίνο, όπου σήμερα ο Πέτρος Στάθης θα συζητήσει με την ENIC την προοπτική να πουλήσει τις μετοχές της στον Ντέμη Νικολαΐδη και στους επιχειρηματίες που θέλουν να συνδράμουν σ’ αυτήν την προσπάθεια. H πρόταση δεν έχει μεγάλο οικονομικό υπόβαθρο, ώστε να θεωρείται πιθανή η αποδοχή της. Δεν έχει όμως κάτι άλλο στα χέρια της και προ του κινδύνου να χάσει κάποια στιγμή όσα χρήματα επένδυσε, ίσως η ENIC αποφασίσει να δρομολογήσει τις εξελίξεις για τη διάδοχη κατάσταση, έστω και με μικρότερο του αναμενομένου αντίτιμο. Αν δεν αποδεχθεί την πρόταση για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου, θα συζητηθεί η παραχώρηση του μάνατζμεντ, όπως έγινε παλαιότερα με τον Μάκη Ψωμιάδη. Παρόντες στις συζητήσεις θα είναι από την πλευρά του Νικολαΐδη οι κ. Κούλης και Κιντής.

Η AEK βρήκε προπονητή μέχρι το τέλος της περιόδου και αυτός δεν είναι άλλος από τον 35χρονο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, πρώην διεθνή Ρουμάνο ποδοσφαιριστή και μέχρι προχθές τεχνικό του Απόλλωνα Λεμεσού. Ηταν παρών στο ντέρμπι της Λεωφόρου και αμέσως μετά συναντήθηκε με τον κ. Βαλασόπουλο, με τον οποίο μίλησε μέχρι τα ξημερώματα και συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. O μισθός του θα είναι σχετικά μικρός (10 χιλ. ευρώ μηνιαίως), με πριμ για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του Κυπέλλου. H ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε χθες το βράδυ από την ΠΑΕ.

Ο Ντουμιτρέσκου έφυγε άκομψα από τον Απόλλωνα Λεμεσού για να έλθει στην AEK και στην Κύπρο υπάρχουν πολλές αντιδράσεις για τη στάση του. Μάλιστα, ξυλοκοπήθηκε χθες στην προπόνηση από φιλάθλους ο γυμναστής του Απόλλωνα, Αντώνης Κέζος, ο οποίος έρχεται μαζί του στην Αθήνα. Αν και είχε συμφωνήσει από νωρίς, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν προπόνησε χθες την AEK. Θα ήταν η αποχαιρετιστήρια προπόνηση για τους Περσία, Μπουρουτζίκα, αλλά με απόφαση του κ. Βαλασόπουλου αναβλήθηκε. Το ραντεβού των παικτών με τον νέο προπονητή τους είναι για σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

– Παρά την απαγόρευση των διεθνών μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA, η AEK προσπαθεί να «περάσει» τον 18χρονο Βραζιλιάνο Ντα Κολ, με το επιχείρημα ότι είναι ερασιτέχνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή