Επτά τερματοφύλακες ο ΠΑΟΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεταγραφές στο… παρά πέντε έγιναν (και) στη Θεσσαλονίκη. O ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε την απόκτηση του 7ου τερματοφύλακά του(!), ο οποίος είναι ο Χρήστος Λαμπάκης. Μετά τους Ατματσίδη, Τοχούρογλου, Πουρλιοτόπουλο, Βασιλειάδη, Ανδριόπουλο και Φερναντές, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε, λοιπόν, για 2,5 χρόνια και τον πρώην τερματοφύλακα του Αρη που είχε μείνει ελεύθερος.

Ο Αρης, από την πλευρά του, προχώρησε στη μεταγραφή του Χρήστου Νάιντου από τον Αγροτικό Αστέρα. «Ημουν και είμαι φίλαθλος του Αρη. Πίεσα και εγώ από την πλευρά μου τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και τους ευχαριστώ γι’ αυτό», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Στον Ηρακλή η αισιοδοξία επέστρεψε στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Ιωνικού, που τους κράτησε σε τροχιά Ευρώπης. O «Γηραιός» σήμερα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Λοκομοτίβ Σόφιας (15.00), στο γήπεδο της Νέας Γωνιάς. Θα είναι μια ευκαιρία για τον Ματς Γίνγκμπλαντ να χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Τιμωρημένοι είναι οι Κιάσσος, Σνάουτσνερ και Καπετάνος, οι οποίοι δεν θα αγωνισθούν στο δύσκολο ματς με το Αιγάλεω, όπως και οι τραυματίες Μπακιρτσίογλου και Δρούγας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή