«Πάγωσαν» με Πελεγκρίνο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H λιποθυμία του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Βαλένθια (1-6) ξύπνησε μνήμες. Ολοι φοβήθηκαν για τα χειρότερα, έχοντας στο μυαλό τους τον άδικο χαμό του Μίκλος Φέχερ.

Ακόμη και ο ίδιος ο παίκτης της Βαλένθια παραδέχτηκε με δηλώσεις του, όταν έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μάλαγα, πως από το μυαλό του πέρασε η τραγική εικόνα του Φέχερ και έκανε το αίμα του να παγώσει.

«Πραγματικά τρόμαξα αρκετά. Σε κάποια φάση πέρασε από το μυαλό μου η εικόνα του Φέχερ στην Πορτογαλία και αυτό με ταρακούνησε ακόμη περισσότερο. Είμαι καλά τώρα», δήλωσε ο Πελεγκρίνο. Οι γιατροί από την πλευρά τους του συνέστησαν (τουλάχιστον) δύο μέρες ξεκούραση, καθώς γνωμάτευσαν πως η λιποθυμία οφείλεται σε υπερκόπωση.

– Μάλι και Σενεγάλη προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Αφρικής, μετά το ισόπαλο μεταξύ τους αποτέλεσμα (1-1). Το Μάλι, με το οποίο αγωνίστηκε και ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω, Σιντιμπέ, στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Γουινέα, ενώ η Σενεγάλη θα έχει πιο δύσκολο έργο με αντίπαλο τη διοργανώτρια Τυνησία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κένυα νίκησε 3-0 την Μπουργκίνα Φάσο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή