«Κάρφωσε» την κορυφή

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από πού να αρχίσουν και πού να τελειώσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Κατ’ αρχάς απ’ τα ευχάριστα… Τη νίκη επί του Πανηλειακού στον Πύργο με χατ – τρικ του Ζιοβάνι, που διατήρησε τους πρωταθλητές στην κορυφή της βαθμολογίας, με ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο, Παναθηναϊκό. Δικαιολογημένα ο Ολεγκ Προτάσοφ είπε στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί ήσαστε αρκετά καλοί και παίξατε πειθαρχημένα. Μου άρεσε επίσης που τα δώσατε όλα». Εν συνεχεία, όμως, υπάρχουν ευτράπελα και δυσάρεστα γεγονότα που διηγούνται οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων». Τα ευτράπελα έχουν να κάνουν με τα καρφιά που… έσπειραν άγνωστοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πανηλειακού το Σάββατο το βράδυ. Καρφιά που μάζευαν όλο το κυριακάτικο πρωινό υπάλληλοι του γηπέδου, προκειμένου να είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Πανηλειακού – Ολυμπιακού και να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «κατήγγειλε την πρωτοφανή και αήθη ενέργεια κάποιων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Πανηλειακού, την παραμονή του αγώνα με την ομάδα μας και τον γέμισαν με καρφιά». Και κατέληξε η ανακοίνωση: «Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή, στόχο έχει να θέσει σε άμεσο και μεγάλο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών». Σύμφωνα με πληροφορίες της «K», οι… άγνωστοι προμηθεύτηκαν τα καρφιά από μαγαζί που βρίσκεται στη Ζαχάρω. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αγοράστηκαν δύο μεγάλα κουτιά με καρφιά!

Τα δυσάρεστα νέα σχετίζονται με τον τραυματισμό του Στέλιου Βενετίδη, ο οποίος αποχώρησε στο ημίωρο του αγώνα του Πύργου, καθώς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός αγώνων το λιγότερο για τρεις εβδομάδες. Χθες, οι Καρεμπέ, Μπούτσεκ και Κατεργιαννάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τζόρτζεβιτς έκανε θεραπεία και τρέξιμο, ο δε Ελευθερόπουλος θεραπεία. Για τον τελευταίο, μέχρι αργά χθες το βράδυ παρέμενε ανοιχτή η υπόθεση παραμονής του, ενώ πηγές ανέφεραν «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Εμπεντε της Χαλκηδόνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή