Τρέχει ο ΠΑΟ για Γκονζάλες

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι χοροί καλά κρατούν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, όχι μόνον επειδή η ομάδα πήρε την πολύτιμη νίκη στο ντέρμπι με την AEK, αλλά και γιατί οι οπαδοί του περιμένουν ανυπόμονα να πάρουν μια πρώτη γεύση από την αξία του Εκι Γκονζάλες. Για να διατηρήσει αυτόν τον ενθουσιασμό, η διοίκηση αποφάσισε να κάνει μια μικρή φιέστα για την αγωνιστική παρουσίαση του Αργεντίνου μέσου και έκλεισε για αύριο ένα φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που θα γίνει στη Λεωφόρο, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Δεν αναμένεται το ντελίριο της πρώτης προπόνησης του Μιχάλη Κωνσταντίνου, όταν 18 χιλ. φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά τη Λεωφόρο, αλλά αν βοηθήσει ο καιρός, θα είναι αρκετοί οι φίλαθλοι που θα πάνε στο γήπεδο για να δουν τον Γκονζάλες και τους άλλους νεοφερμένους (Ντεμπά, Βύντρα, Κώτσιο, Οξύζογλου). Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και λίγη ώρα πιο πριν, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από την ΠΑΕ όλων των παικτών που αποκτήθηκαν σ’ αυτήν τη μεταγραφή περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου για να… οπλίσει πλήρως τον Γκονζάλες (θα φοράει το Νο 40) και να αποφύγει τον κίνδυνο να τον έχει μόνο για τις εγχώριες υποχρεώσεις του. Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχε φθάσει η μπλε κάρτα του από την Αργεντινή, προφανώς επειδή η Ροζάριο έχει κάποιες διαφορές οικονομικού περιεχομένου με τον πρώην παίκτη της και θέλει να εκβιάσει τις καταστάσεις. Χθες το μεσημέρι έληγε η προθεσμία δήλωσης στην UEFA των παικτών που δικαιούται να χρησιμοποιήσει κάθε ομάδα στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι «πράσινοι» δεν είχαν στα χέρια τους τη «μπλε κάρτα» του Γκονζάλες, για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ως είθισται, πήραν μια σιωπηρή παράταση ολίγων ημερών από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και άρχισαν επαφές με την Αργεντινή, για να κλείσει το θέμα οριστικά.

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο ήταν ευχάριστα για τους Παπαδόπουλο, Βύντρα, όχι όμως και για τον Μάριτς. O Κροάτης μέσος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και αποφασίστηκε να οδηγηθεί στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ρήξη του πρόσθιου χιαστού. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγώνων μέχρι τέλους αυτής της περιόδου και θα επιστρέψει την επόμενη. Αντίθετα, ο Παπαδόπουλος δεν είχε κάτι σοβαρό από τα βίαια μαρκαρίσματα του Αμπονσά, ενώ το διάστρεμμα του Βύντρα είναι ελαφρύ και δεν προξενεί ανησυχίες. O Γκονζάλες έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση μαζί με όσους δεν αγωνίσθηκαν στο ντέρμπι. O Σεϊταρίδης έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και μάλλον θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

– Κυκλοφορούν από την Ticket Club τα εισιτήρια για τον αγώνα ρεβάνς με την Οσέρ (3 Μαρτίου). Κοστίζουν 45, 100 και 120 ευρώ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή