Στην τελική ευθεία το βόλεϊ

Στην τελική ευθεία το βόλεϊ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της A1 του βόλεϊ άρχισε. Στις γυναίκες ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος, ενώ στους άνδρες ξεκαθάρισε ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, ποιες θα παίξουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και ποιες για μία θέση στην Ευρώπη. Στις γυναίκες, τη… σκυτάλη παίρνουν οι τελικοί του Κυπέλλου (στο ΣΕΦ), που θα είναι και προολυμπιακό τεστ. Την πρώτη ημέρα (6/2) τα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν τα «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς είναι: Ενωση Βύρωνα – Απολλώνιος, Βριλήσια – EA Λάρισας, Φιλαθλητικός / ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος, Μαρκόπουλο – ΠΑΟ.

Στα πλέι οφ της A1 θα παίξουν Βριλήσια – Φιλαθλητικός, Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός, για τις θέσεις 5η-8η Απολλώνιος – Λάρισα, Μαρκόπουλο – Βύρωνας και για τα πλέι άουτ Αρης – Αίας, Ολυμπιακός – Ηρακλής Κηφισιάς.

Μετά τις νίκες των πρωτοπόρων, η τετράδα της κορυφής στην A1 ανδρών είναι: Ολυμπιακός, Ηρακλής, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Θέση στην Ευρώπη διεκδικούν οι Εθνικός Αλεξ., Παγκράτι, EA Πατρών, Ορεστιάδα και δύο θέσεις στην A1 οι Ρέθυμνο, Νίκαια, Αρης και AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή