Ωρα… πρόκρισης με την Ελβετία

Ωρα… πρόκρισης με την Ελβετία

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κληρωτίδα ήταν κάτι παραπάνω από φιλική για την εθνική ανδρών του χάντμπολ. H (θεωρητικά) πιο εύκολη ομάδα από το γκρουπ των ισχυρών, Ελβετία, κληρώθηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μπορεί πλέον να ελπίζει για πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (24/1-6/2, Τυνησία).

«Η κλήρωση σε σχέση με πέρυσι ήταν σαφώς καλύτερη. Ολα αυτά που λέμε πάντως είναι στα χαρτιά. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Ελβετία θ’ αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο καλύτερος. Την Ελβετία την είχαμε αντιμετωπίσει δύο φορές στην έδρα της και την είχαμε κερδίσει. Ξέρουμε ποιοι είναι οι παίκτες και δεν περιμένω σπουδαίες αλλαγές συγκριτικά με τους περυσινούς αγώνες», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ουλφ Σέφερτ.

Η Ελβετία στηρίζεται σε τρεις αρκετά καλούς παίκτες (Κονσταντίνοβιτς, Ούρσιτς, Γκαούτσι), αλλά δεν εμπνέει ανησυχίες. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2002 τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις (13-16).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Ελλάδα (29 ή 30/5) και η ρεβάνς στην Ελβετία (5 ή 6/6).

Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Πορτογαλία – Τσεχία, Νορβηγία – Ουγγαρία, Ουκρανία – Ρωσία, Πολωνία – Σουηδία, Λεττονία – Ισπανία, Σλοβακία – Γαλλία, Σκόπια – Σερβία/Μαυροβούνιο, Ιταλία – Ισλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή