Μαρούσι και Αρης στους «16» της FEL

Μαρούσι και Αρης στους «16» της FEL

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πενήντα τοις εκατό επιτυχία είχε η εκπροσώπηση του ελληνικού μπάσκετ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της FIBA, καθώς από τις 4 ομάδες που συμμετείχαν, στη φάση των «16» συνεχίζουν από χθες το Μαρούσι και ο Αρης.

Το Μαρούσι συνέτριψε 91-66 την Οντέσα και σήμερα θα μάθει τον αντίπαλό του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (μία εκ των Ούνιξ Καζάν και Αζοβμας).

Πανηγυρικό χαρακτήρα έδωσε και ο Αρης στην πρόκρισή του, επικρατώντας 111-92 της Πολόνια. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν, πλέον, να μάθουν τη θέση που θα καταλάβουν από τα αποτελέσματα των αγώνων Χόνκα – Ουράλ Γκρέιτ, Μπάμπεργκ – Κίεβο και Χαποέλ – Σκόντο Ρίγα. H υπεροχή του Αρη ήταν εμφανέστατη και στα 4 δεκάλεπτα, με τον Πάρκερ να πραγματοποιεί το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι του (21 π.), ύστερα από την πρόσφατη εμφάνισή του κόντρα στο Μαρούσι. Το Περιστέρι αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ήττα από την Ανβίλ (80-75) στην Πολωνία και χωρίς να έχει στον πάγκο της τον Αργύρη Πεδουλάκη και 5 βασικούς παίκτες του. 

– H ψυχολογία αποτελεί την ειδοποιό διαφορά στην προετοιμασία της AEK και του Ολυμπιακού για τις αυριανές, καθοριστικές αναμετρήσεις τους, με την Μπαρτσελόνα και την Μπενετόν αντίστοιχα.

Στην AEK δεν πτοούνται από τη βαθμολογική πρωτοπορία της ομάδας του Ντέγιαν Μποντίρογκα και ο Νίκος Ζήσης δηλώνει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για την «Ενωση», ενώ στον Κορυδαλλό, ο Ντράγκαν Σάκοτα επιχειρεί να ανατρέψει το αρνητικότατο κλίμα που έχει καθιερωθεί στους «ερυθρόλευκους» από τις αποτυχίες τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Δεν θα πρέπει, όμως, να παρασυρθούμε και στην ευρωπαϊκή πορεία μας, την οποία προσπαθήσαμε πολύ για να την ανατρέψουμε», είπε στους παίκτες του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή